Descobreix com va ser la participació de DayOne en South Summit 2022

Del 8 al 10 de juny, CaixaBank DayOne, la divisió especialitzada per a secundar, desenvolupar i acompanyar a totes les empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, va ser present en el South Summit, un dels esdeveniments d’innovació global més rellevants del panorama empresarial.

CaixaBank DayOne va comptar amb un Estand propi en el Marketplace de l’esdeveniment, on va brindar espai a 20 Start-ups que al llarg dels tres dies van poder exposar els seus projectes: Idoven, WoWplay, Bechester, Wuanap, Brickbro, Bodi Planet, Greendur, Pyratex, Citibeats, Colibid, Ampere Energy, Pangea Aerospace, ScrapAd, microviable, Lubets, Solarnub, Signes IOT, Biztribution, the Wick i Privasee.

En paral·lel a aquest espai, des de DayOne també es van organitzar diverses activitats en els diferents espais de South Summit.

El dia 9 va tenir lloc la taula rodona “Revolutionary Financing Models”, amb la participació de Carlos Marcos de Qonto, Luis Palomero de Zone2Boost, Kintxo Cortés de TradeRepublic, Juan Ignacio García de Boopos i Piotr Pisarz de Uncapped.

A continuació, des de CaixaBank DayOne es va organitzar el panell “Startups in the new era. How to manage a new cycle market”, amb Raimundo Burguera de Ritme, Ana Villanueva de Tiko i Álvaro Falcones de Taxdown, futurs unicorns que van debatre sobre el paper de les Start-ups en el mercat de la nova era, amb Sonia Fernández de Kibo Ventures com a moderadora. Previ a aquesta sessió, es va servir un desdejuni per a tots els assistents. Tots dos panells es van celebrar en el Growth Stage de South Summit.

Aquest mateix dia, les Start-ups semifinalistes de la fase de Reptes dels Premis EmprènXXI van presentar els seus pitches davant el nostre Comitè Tècnic, els qui van triar als finalistes que presentarien davant jurat, i aquesta mateixa tarda vam conèixer els resultats en un esdeveniment cocktail a la terrassa de l’edifici All in One.

El dia 10 al matí, en el jurat i acte de lliurament dels guardons, vam conèixer a les Start-ups guanyadores de cada Repte d’aquesta edició de Premis EmprènXXI:

  • TaxDown es va emportar el guardó del repte BancaXXI.
  • Plexigrid va ser la premiada en el repte CaixaXXI.
  • Fregata Space es va fer amb el guardó del repte PlanetaXXI.
  • Oscillum va guanyar el repte SemillaXXI.
  • Corify Care va rebre el guardó del repte SilverXXI.
  • Last.App es va alçar amb el guardó del repte ViveXXI.

A més, també es van atorgar tres Accèssits especials:

  • Premi Impacte Social per a Foodration4all.
  • Premi DeepTech per a Roka Furadada.
  • Accèssit a la innovació atorgat per l’Ambaixada d’Israel per a Nax Solutions.

Finalment, celebrarem la 3a edició del Investors Day EmprènXXI, on més de 30 Start-ups i corporates i inversors de l’ecosistema es van reunir en format Speed Meetings per a fundar noves oportunitats d’inversió en l’espai One to One.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.