Els guanyadors dels Premis Emprenedor XXI van participar als programes internacionals a Cambridge i Silicon Valley

Els guanyadors dels Premis Emprenedor XXI participen als programes internacionals a Cambridge i Silicon Valley

Per primera vegada, CaixaBank DayOne ha dut a terme la coordinació dels Premis Emprenedor XXI, en el marc de les jornades DayOne Innovation Summits, celebrades a 19 territoris diferents d’Espanya i Portugal. El juliol, les startups guanyadores assistiran als programes d’acompanyament internacional a Cambridge i Silicon Valley.

La 12a edició dels Premis Emprenedor XXI, que identifiquen, reconeixen i acompanyen les empreses innovadores de recent creació amb més potencial de creixement a Espanya i Portugal, ha aconseguit un gran èxit de participació amb 961 candidatures presentades (incrementant un 36% la participació respecte a l’edició anterior). Els actes d’entrega dels premis s’han realitzat en el marc de les jornades d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit els principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor en diverses sessions a tota Espanya. Aquests actes han comptat amb més de 4.000 assistents -emprenedors, inversors, institucions, directius, etc.-, els quals han aprofitat per participar també en les activitats de networking, ponències i taules rodones sobre innovació i emprenedoria que oferia DayOne Innovation Summits.

Ignite 2019 Group CaixaBank 7x5in

Aquests actes també s’han replicat a Portugal, celebrats a Lisboa i Oporto, amb 300 candidatures presentades, sent aquesta la segona edició dels premis a Portugal en col·laboració amb el Banc BPI.

Com a novetat d’aquesta edició, s’han creat sis noves categories sectorials dels Premis (Agro Tech, Commerce Tech, Impact Tech, Fin&Insur Tech, Health Tech i Tourism Tech) per apropar l’ecosistema emprenedor a les diferents àrees de negoci del grup CaixaBank. Entre Espanya i Portugal s’han guardonat a 37 startups.

En aquesta edició es destinaran 525.000€ en premis econòmics, mentoring especialitzat i programes d’acompanyament internacional. En aquest sentit, durant el mes de juliol els guanyadors participaran en els programes formatius ‘Ignite Fast Track’ a Cambridge i ‘Moonshot Thinking for Entrepeneurs’, organitzat per ESADE en col·laboració amb la Singularity University a Silicon Valley. A més de la formació, el programa inclou visites organitzades i reunions de feina amb startups tecnològiques, empreses com Google i HP i inversors especialitzats.

No et perdis el resum del DayOne Innovation Summit i els Premis Emprendedor XXI 2018-2019

Programa Cambridge 2018

Programa Silicon Valley 2018