Move Up

DayOne participa com a jurat en la tercera edició del Move UP!, Emprèn amb èxit

La Diputació Provincial de Castelló de la mà del CEEI, Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló, va donar suport als emprenedors i joves empreses a través de la tercera edició del programa Move up!, Emprèn amb èxit.

El programa es dirigeix a empreses que fa que són al mercat un màxim de 24 mesos i a persones amb una idea de negoci o projecte que busquin posar-lo en marxa en un àmbit emprenedor. Amb una durada d’entre tres i quatre mesos, els usuaris o empreses que decideixen participar en el programa compten amb una formació en sectors imprescindibles per poder desenvolupar els seus projectes empresarials.

Amb un total de quinze projectes finalistes el programa va premiar els tres vencedors el 21 de setembre: amb el primer premi, Patricia García Llop per Pandabox; amb el segon, el projecte Semantic Bots, i amb el tercer, Inma Beteta Jovaní per Tracks Maestrat.

El jurat va estar format per quatre entitats: Becsa, SECOT, el CEEI, la Diputació Provincial de Castelló i CaixaBank. Juan Miguel de Mercado, director de dayone València a CaixaBank i jurat de l’edició, va deixar clara l’excel·lència dels projectes que havien participat en la convocatòria.

Aquest any 2018, la Diputació Provincial de València té previst tancar l’any havent ajudat més de mil emprenedors amb els seus projectes empresarials, així com crear ocupació a la mateixa província de València.

Pots llegir l’article complet aquí.

Move Up