DayOne Innovation Summit Valladolid: quan i quins factors cal tenir en compte per emprendre

DayOne Innovation Summit Valladolid: quan i quins factors cal tenir en compte per emprendre

  • L’empresa Ficosterra, dedicada a l’elaboració de biofertilitzants i agronutrients, guanya els Premis EmprenedorXXI a Castella i Lleó. Llegiu-ne més.

El 22 de març la seu de l’Institut per a la Competitivitat Empresarial (ICE) va acollir la jornada DayOne Innovation Summit Valladolid, on es van exposar les últimes tendències en tecnologia, innovació, start-ups i èxit d’emprenedors. Marc Benhamou, director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, va ser l’encarregat de presentar aquest acte.

José Bayón (conseller delegat d’Enisa) es va encarregar de moderar la taula rodona “L’ADN emprenedor dels finalistes”, amb la participació dels finalistes dels Premis EmprenedorXXI a Castella i Lleó: AquaCorp, Ficosterra, Fundeen, Hilo Verde i Limmat Group.

Karel Escobar (Startupxplore) va exposar les “Alternatives d’inversió per a start-ups”, una anàlisi de l’evolució de les diferents opcions que tenen els emprenedors en el moment de començar amb el seu projecte, com, per exemple, els factors que han de tenir en compte i les alternatives que han d’abordar en els moments clau.

Pilar del Olmo Moro, consellera d’Economia i Hisenda de Castella i Lleó, va clausurar el DayOne Innovation Summit Valladolid, on es va atorgar el Premi EmprenedorXXI a l’empresa Ficosterra, amb una dotació econòmica de 5.000 € i l’accés al programa internacional a Silicon Valley o a Cambridge.