DayOne Innovation Summit Saragossa

DayOne Innovation Summit Saragossa exposa les noves tendències del sector tecnològic

  • L’empresa Titan Fire System, dedicada a la fabricació de manòmetres a través de la ràdio, guanya els Premis EmprenedorXXI a la regió d’Aragó. Llegiu-ne més.

L’11 de març el CaixaForum de Saragossa va ser l’encarregat d’acollir la jornada del DayOne Innovation Summit Saragossa, on es van reunir més de 150 persones representants de l’ecosistema innovador, tecnològic i emprenedor per dur a terme ponències, taules rodones i activitats de networking sectorial. Alguns participants van ressaltar com aquest format és “una manera eficaç de fer contactes a través d’aquesta celebració”.

Cristina González Viu, directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a la jornada, on moments més tard Luis H. Menéndez (cap d’Economia d’Heraldo de Aragón) va moderar la taula rodona “Indústria 4.0 a Aragó”, amb la participació de Clara Arpa (directora general d’Arpa EMC), Ruth Lázaro (directora general de Conservas Taisi), Sergio Mayenco (CEO d’Orache Desinfection i guanyador del Premi EmprenedorXXI el 2014) i Fidel de la Hoya (CEO de Sensovida).

Carlos Trenchs, director de CaixaBank DayOne, va presentar les conclusions de l’estudi elaborat amb l’IESE sobre el perfil de les empreses early stage a Espanya i Portugal. Així mateix, Ángel Bonet va fer una ponència sobre l’impacte de les noves tecnologies. La jornada va ser clausurada per Marta Gastón Menal, consellera del Departament d’Economia, Indústria i Ocupació del Govern d’Aragó.

En el marc d’aquest esdeveniment es va lliurar el Premi EmprenedorXXI d’Aragó, on es va guardonar Titan Fire System amb una dotació econòmica de 5.000 € i l’accés al programa internacional en Silicon Valley, organitzat per ESADE amb la col·laboració de la Singularity University, o bé un curs internacional a la Universitat de Cambridge.

Com a finalistes d’aquest premi van quedar NOODDLE, app de receptes saludables; Aragón Sin Gluten, dedicada a la importació, cultiu i producció de farines, flakes i elements tant ecològics com convencionals; Feltwood, dedicada a la transformació de residus vegetals agrícoles, i Dorsal8, qui ha dissenyat un motor de processos per augmentar la productivitat en jocs mòbils.