DayOne Innovation Summit Logroño reúne las nuevas tendencias del sector innovador

DayOne Innovation Summit Logronyo reuneix les noves tendències del sector innovador

  • L’empresa Cherky, especialitzada en snacks carnis 100 % naturals, guanya els premis Emprenedor XXI a La Rioja. Més informació aquí.

La jornada DayOne Innovation Summit, organitzada per CaixaBank DayOne juntament amb Enisa, té per objectiu apropar l’ecosistema emprenedor, tecnològic i innovador mitjançant taules rodones, ponències i espais de networking sectorial. La jornada va tenir lloc el 26 de febrer a Logronyo, amb la benvinguda a càrrec de Cristina Gonzalez Viu, directora territorial de CaixaBank a La Rioja i Aragó.

Amb més de 120 persones, l’acte celebrat a La Fombera va exposar casos d’èxit com Encore Lab i Dronica Solutions i va donar a conèixer el guanyador dels premis Emprenedor XXI a la regió de La Rioja.

Així mateix, el periodista Toño del Rio (cap d’Opinió del diari La Rioja) es va encarregar de moderar la taula rodona sobre “Innovació i emprenedoria en el sector agroalimentari de La Rioja”, que va comptar amb la presència dels guanyadors anteriors del Premi Emprenedor XXI Heidi Moreno (Product Manager de Dronica Solutions), Marta Iglesias (directora comercial d’Encore Lab) i Charo Uruñuela (responsable de Programa en l’Àrea d’Innovació a ADER).

En el DayOne Innovation Summit Logronyo, també hi va participar Silvia Leal, experta en innovació, tecnologia, transformació digital i col·laboradora en mitjans de comunicació com RTVE, Agència EFE i El País, amb una conferència sobre “Consells davant el repte de la innovació 4.0”.

L’acte va acabar guardonant Cherky amb el Premi Emprenedor XII a La Rioja d’entre els sis finalistes: Brener, dedicada a la consultoria i l’assessorament de l’energia en àmbits nacional i internacional; Growpath, una comunitat de coaching centrada en el desenvolupament personal i professional; Geobox, servei de reparació de caixes de canvi; Infoticketing Cines, empresa que té per objectiu automatitzar el servei de tiquets als cinemes, teatres o museus; i Worldwide Heart Control, empresa que desenvolupa dispositius que faciliten el seguiment de la salut de les persones.