4YFN

DayOne CaixaBank torna un any més al 4YFN 2019

En el marc del Mobile World Congress, la fira de mòbils més important dels últims anys, ens trobem amb el 4YFN (4 Years From Now), una jornada de negoci dedicada a les startups i organitzada pel mateix MWCB, que permet la trobada d’inversors, emprenedors, corporacions, startups i institucions públiques per interactuar i descobrir nous futurs.

El 2018, dayone CaixaBank va patrocinar per primera vegada el 4YFN i va reunir més de 20.000 assistents, més de 600 startups, 12 delegacions internacionals i més de 600 inversors. Aquest nou any, el recinte firal de Montjuïc serà la seu, del 25 al 27 de febrer, de les jornades del 4 Years From Now per poder donar a conèixer noves idees del mercat de la innovació en més de 18.000 metres quadrats. dayone CaixaBank disposarà per segon any d’un estand, una àgora on compartir coneixement i una working àrea amb espais de treball exclusius per a clients de CaixaBank, amb l’objectiu de ser a prop dels nostres clients, tant empreses com inversors per poder acompanyar-los i inspirar-los.

El primer esdeveniment d’interès que trobarem serà el dia 25 a la Sala CaixaBank DayOne, on tractarem les “Oportunitats de col·laboració entre startups i CaixaBank” durant la qual startups seleccionades presentaran els seus projectes a les diferents àrees de negoci del grup CaixaBank a fi d’explorar vies de col·laboració. Entre els emprenedors comptarem amb Luis Domingo, account executive i Jorge Vergara, head of Sales Spain de la startup de localització intel·ligent Geoblink, i amb Albert Soriano, founder i Isaac Herrero, director comercial de l’empresa de software Zeus Smart Visual Data, entre d’altres.

Aquest mateix dia, a l’estand Fundació Barcelona Mobile World Capital, s’exposarà el “Cas d’èxit de col·laboració entre CaixaBank i empreses tecnològiques” en què es presentarà el nou sistema de quatre oficines Store de Barcelona que ofereixen la possibilitat de fer reintegraments als caixers automàtics a través del reconeixement facial, sense que calgui introduir el PIN. Més informació aquí.

La segona jornada es durà a terme el dia 26 aglutinant diferents actes a la Sala CaixaBank DayOne. D’una banda “Star4big: Our changes, your solutions” i de l’altra, “Construint la innovació – Una visió dels nous agents inversors en l’ecosistema de startups”, una sessió organitzada per ASCRI, AEBAN i ICEX Invest in Spain. En aquesta última, s’exposarà, d’una banda, el rol de l’inversor local i internacional en la construcció de campanyes globals, amb el cas de 21 Buttons amb Marc Soler, Aquilino Peña –Kibo Ventures–, i TBC –Indivest–; i el cas de Glovo amb Oscar Pierre, Beatriz González –Seaya–, i Jacky Albiol –Cathay Innovation–. I, d’altra banda, les noves maneres d’invertir en Early Stage amb un primer panel sobre inversió informal en què participaran Josep Duran –FEI–, Ruben Ferrero –Lanai Partners–, Regina Llopis –WA4STEAM–, i Javier Mejias –Startup Xplore–; i un segon panel sobre inversió formal, en el qual participaran: Marc Badosa –SeedRocket 4Founders Capital–, Enrique Penichet –Business Booster–, i Pedro Muñoz-Baroja –Easo Ventures–.

Finalment, la jornada oferirà la ponència “AddonPayments: la clau per monetitzar els nous models de negoci”, que comptarà amb l’app de proveïment Smartfuel, l’empresa de creació d’un chatbot de venda Mascoteros, Servihabitat amb el procediment de renovació de contractes, l’aplicació de regles de negocis per a la nova economia, SocialPay, i SocialCommerce per a la venda flaix a través de xarxes socials per a petits comerços.

Finalment, l’últim dia del 4 Years From Now –27 de febrer– es presentarà a l’Auditori el “Payment Innovation Hub Keynote”, amb ponents com: Joan Morlà, conseller delegat de CaixaBank Payments; Melchor de Palau, eCommerce BD director at Comercia Global Payments; Frederic Maistre, head of Strategic Partnerships a Visa Europe; Inma Anglada, head of Samsung Pay; Manuel Orejas, director de Marketing and Business d’Arval; i Silvana Churruca, directora de Payment Innovation Hub.