CaixaBank DayOne i Encomenda llancen una iniciativa per ajudar startups a aconseguir finançament per als seus projectes

Primer Startup Jump en Madrid
  • Les dues entitats celebraran jornades a les principals ciutats espanyoles per posar en contacte empreses innovadores amb potencial de creixement amb l’ecosistema inversor perquè puguin presentar les seves idees.

  • Amb el programa Startup Jump, l’entitat financera i el fons d’inversió liderat per Carlos Blanco i Oriol Juncosa pretenen impulsar el desenvolupament d’empreses de base tecnològica que es troben en una etapa inicial i busquen créixer gràcies a la injecció de nova inversió.

CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i el fons d’inversió Encomenda s’han aliat per ajudar start-ups de base tecnològica amb potencial de creixement que es troben en una etapa inicial (fase llavor o seed) a trobar finançament per poder créixer i desenvolupar els seus projectes.

Les dues entitats organitzaran a les principals ciutats de tot el territori espanyol jornades en què reuniran una selecció de start-ups amb un grup d’inversors perquè puguin presentar les seves idees davant de l’ecosistema inversor.

L’entitat financera i el fons d’inversió liderat per Carlos Blanco i Oriol Juncosa seleccionaran entre 6 i 9 start-ups a cada territori d’entre totes les que es presentin a la convocatòria, i hi convidaran inversors de referència. Els emprenedors tindran sis minuts per presentar els projectes i captar l’interès de l’ecosistema inversor. La primera sessió s’ha celebrat a Madrid, on s’han reunit sis start-ups i nou fons de capital risc.

Al llarg dels mesos vinents, s’organitzaran trobades a Màlaga, València, Galícia, Bilbao, Barcelona, Saragossa, Tenerife i Mallorca. Els interessats a participar en aquestes jornades s’hi poden inscriure al web www.encomenda.com/startup-jump.

Compromís amb els emprenedors

Per conèixer les claus de l’èxit, saber el que busquen i necessiten les empreses quan comencen i conèixer els principals problemes amb què es poden trobar les start-ups, en cada trobada es convidarà un emprenedor d’èxit, perquè pugui compartir amb els participants la seva experiència.

Amb el programa Start Jump, CaixaBank DayOne i Encomenda pretenen impulsar el desenvolupament d’empreses innovadores que es troben en fases inicials i busquen saltar a la fase següent gràcies a la injecció de nova inversió. A més del talent, les empreses també necessiten eines específiques i suport que els ajudin a consolidar el seu model.

CaixaBank i Encomenda reconeixen els emprenedors com a actors essencials a l’hora de dinamitzar el teixit productiu, amb un paper clau en la creació de llocs de treball i oportunitats, i amb una gran influència sobre els canvis socials. Aquest sector és capital per al desenvolupament econòmic i social de qualsevol territori i dels seus ciutadans.