CaixaBank DayOne recull el Premi a les 100 millors idees i llança activitats a València

CaixaBank DayOne recoge el Premio a las 100 mejores ideas

El passat 22 de maig va ser un dia de celebracions per a dayone. D’una banda, vam organitzar la primera xerrada a València, després de tot just dos mesos del llançament del servei CaixaBank dayone a la capital valenciana. Altrament, dayone va ser una de les empreses guardonades per Actualidad Económica amb un dels “Premis a les 100 millors idees empresarials” en l’àrea de Finances. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc a l’Hotel Wellington de Madrid, amb representants de les diferents indústries.

Fa 40 anys que Actualidad Económica anima les empreses perquè no desisteixin en el seu afany innovador. Per fer valer la collita de l’últim any, s’han triat les 100 millors idees empresarials, amb serveis i productes de salut, alimentació, formació, apps, finances, estil de vida, publicitat, sostenibilitat, RSC, tecnologia, viatges i lleure, indústria, pimes, motor i transformació digital. Un centenar d’innovacions per impulsar el creixement.

Gràcies de nou pel reconeixement a CaixaBank dayone com una de les iniciatives més creatives en l’àrea financera!

Per la seva part a València, la primera ponència que organitzem va tenir un èxit rotund, amb una assistència de prop de 50 persones. La #dayonetalks va versar sobre les “Claus del Reglament europeu de protecció de dades per a startups” que va ser impartida per Jesús Martrat, soci de l’Àrea de Privacitat d’RCD. Després de la ponència d’RCD, els assistents van estar prop d’una hora debatent i fent preguntes al ponent, la qual cosa denota l’interès suscitat per aquesta nova normativa que entra en vigor el 25 de maig.

Des que va començar l’exercici, CaixaBank dayone està compromès a fomentar el desenvolupament de l’ecosistema digital oferint oportunitats de networking i contacte entre els seus clients i els diferents agents de l’ecosistema. Fins ara oferim activitats a Madrid, València i Barcelona, però molt aviat continuarem ampliant el ventall d’activitats a altres hubs a Espanya i Portugal. Stay tunned!

CaixaBank DayOne recoge el Premio a las 100 mejores ideas y lanza actividades en Valencia