Prix Entrepreneur Tech 2018

CaixaBank DayOne, jurat en els premis III Prix Entrepreneur Tech 2018

Draagu, plataforma de compravenda d’imatges, va rebre dimecres passat 4 de juliol el III Prix Entrepreneur Tech a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’esdeveniment organitzat per la Cambra Francesa i patrocinat per CaixaBank va comptar amb 8 projectes finalistes puntuats segons l’equip, la creativitat, la innovació, la tecnologia i el model de negoci. Natalia Moreno, directora de dayone Barcelona, va participar com a jurat.

Els premis Prix Entrepreneur Tech, organitzats per la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona, tenen per objectiu ajudar startups tecnològiques en el desenvolupament dels seus projectes, connectant-les amb 450 empreses associades a la Cambra perquè puguin fer futures col·laboracions i impulsin el talent emprenedor de cadascuna.

Prop de 150 persones van assistir a aquesta tercera edició, en la qual 36 startups de diferents sectors van presentar la seva candidatura. Van ser 8 les seleccionades per a la fase final: Affluences (control d’assistència d’espais), Atriom (plataforma d’instal·ladors), Draagu (plataforma de compravenda d’imatges), Emotion Research Lab (reconeixement facial), Hellomybot.io (plataforma omnicanal de robots de xat), KPC- Key People Check Mental Tech (plataforma d’IA de comportament humà), Polaroo (plataforma de despeses domiciliades de la llar) i Wiidii (assistent personal híbrid).

Personatges representatius de l’edició, com Carlos Blanco, emprenedor i inversor privat en el sector de les noves tecnologies, va aprofitar per aconsellar les startups assistents. També, responsables de Mabrian i Immfly, guanyadors de les edicions anteriors, van explicar com havien avançat els seus projectes arran del guardó i el suport que havien rebut de la Cambra Francesa.

Consulta més informació de l’esdeveniment aquí.