CaixaBank DayOne i Startup Grind Mataró s’uneixen per recolzar l’ecosistema emprenedor del Maresme

CaixaBank DayOne ha signat una acord de patrocini amb el chapter Startup Grind de Mataró de amb l’objectiu de recolzar l’entitat així com l’ecosistema emprenedor del Maresme.

CaixaBank, a través de la seva divisió DayOne, ha creat un equip especialitzat en l’acompanyament a startups, scaleups i inversors a Catalunya per donar cobertura a les empreses tecnològiques innovadores del país, on l’ecosistema tecnològic ha experimentat un notable creixement. DayOne, empreses tecnològiques i inversors, ofereix als seus clients productes i serveis innovadors adequats a aquest col·lectiu i impulsa trobades de petit format, connectant de forma periòdica els seus clients amb partners estratègics.

Startup Grind és la comunitat de startups, fundadors, innovadors i creadors més gran del món. Organitza esdeveniments mensuals a més de 600 ciutats i 125 països amb fundadors locals d’èxit, innovadors, educadors i inversors que comparteixen històries personals i lliçons apreses en el camí per construir grans empreses.

Antonio Asensio, Director Comercial d’Empreses i DayOne a la Direcció Territorial de Catalunya, ha signat l’acord per part de l’entitat financera i per part de l’entitat d’emprenedoria el seu director Jordi Bolet.

Asensio ha destacat que “CaixaBank ha tingut molt en compte el teixit empresarial del Maresme alhora d’ampliar el seu servei de DayOne a Mataró, una ciutat amb una gran tradició empresarial i amb interessants projectes tecnològics, molts d’ells ubicats al Tecnocampus, un parc tecnològic ubicat a la capital del Maresme que compte amb tres escoles universitàries adscrites a la Universitat Pompeu Fabra, un parc empresarial i un viver d’empreses, la majoria de base tecnològica. A la signatura de l’acord també hi varen assistir Miquel Manzano, Responsable de DayOne a la Direcció Territorial de Catalunya i Marta Dávila, gestora DayOne a la zona del Maresme.