Viatja a Boston I el MIT amb els Premis EmprènXXI

Enguany, els Premis EmprènXXI una vegada més tornen als EE.UU i et donen l’oportunitat
de viure una experiència única.

En aquesta 17a edició a més de la dotació econòmica, tindràs accés exclusiu a programes i beneficis únics que potenciaran la teva emprenedoria. Entre aquests destacats beneficis es troben la formació i acompanyament de primer nivell.


Gràcies al programa de formació ‘Moonshot Thinking for Entrepreneurs’ organitzat per CaixaBank DayOne, els guanyadors de Reptes i Accèssits viatjaran a Boston al juliol de 2024 i coneixeran de primera mà el prestigiós MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Imagina expandir els teus horitzons en el bressol de la innovació, envoltat d’experts i la tecnologia més capdavantera. Estem segurs que aquest viatge transformarà la teva visió emprenedora i ampliarà els teus horitzons empresarials.

Com pots ser part d’aquesta experiència única?

Presenta el teu projecte i participa en els Premis EmprènXXI abans del 12 de desembre en www.emprendedorxxi.es i si resultes guanyador d’algun Repte o Accèssits podràs posar rumb a Boston i conèixer el MIT de primera mà.

Aquest és el teu moment per a brillar i arribar a ser un Referent 4Tomorrow. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge, explora noves fronteres i accedeix a un futur ple d’oportunitats.

En total, en aquesta edició s’han definit 6 nous reptes i cadascun d’ells inclou dos desafiaments:

El Planeta del Demà: Dirigit a empreses que aportin solucions que ajudin la conservació del planeta i a preservar els recursos naturals i una agricultura sostenible. En aquest repte es premiaran dos desafiaments:

 • El millor projecte de transformació de la indústria agroalimentària a través de l’agricultura i la ramaderia sostenible, que incorpori la innovació tecnològica en els processos productius.
 • El projecte que aposti per deixar a les noves generacions un planeta millor, amb solucions basades en la cerca d’un estil de vida menys agressiu amb els recursos naturals.

El Benestar del Demà: Enfocat a projectes que es basin en el benestar dels ciutadans i la prevenció de malalties. Aquest repte inclou dos guardons a:

 • Solucions en l’àmbit terapèutic, del diagnòstic i del desenvolupament de tecnologies mèdiques i E-health que ajudin a millorar la qualitat de la salut, l’accés per als pacients i la prevenció de malalties.
 • La millor solució enfocada al benestar de les persones majors amb la finalitat d’assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

El Talent del Demà: Orientat a companyies que apostin pel desenvolupament del talent humà, entenent que vivim en un món en constant evolució tecnològica. Aquest repte atorgarà dos reconeixements a:

 • La millor iniciativa que capaciti a les persones per a adaptar-se a les noves tecnologies, reciclar-se i assegurar la inclusió en el sector laboral mitjançant solucions Edtech i eines que facilitin la seva transició.
 • Productes i serveis enfocats al desenvolupament del talent i la facilitació del procés de captació, gestió i retenció del talent per part de les empreses.

Les Ciutats del Demà: Dirigit a propostes de valor amb focus en com fer que les ciutats en les quals vivim siguin més sostenibles, segures, connectades i amb mobilitat adaptada. Es distingirà:

 • La millor solució vinculada a l’habitatge del futur.
 • Solucions de mobilitat i tecnologia a les ciutats del demà, que apostin per la sostenibilitat, la comoditat i la innovació.

L’Economia del Demà: Enfocat al paper crucial que exerceixen la innovació i la tecnologia en la transformació de tots els sectors. En aquest repte es plantegen dos desafiaments:

 • Solucions que apostin per la transformació del sector financer i els nous models de negoci en la banca (fintech, insurtech, retail o ciberseguretat).
 • Iniciatives que impulsen la innovació i digitalització de les empreses gràcies a l’ús de la tecnologia (SaaS, comerç electrònic…).

El Lleure del Demà: Orientat a idees i serveis que ajudin a transformar l’experiència de les persones durant les seves activitats d’oci, ja sigui en hotels, restaurants o experiències lúdiques en general. Aquest repte, al seu torn, inclou dos desafiaments per a reconèixer:

 • Solucions que afavoreixin la transformació del sector hoteler gràcies a la tecnologia i la innovació.
 • Els millors productes i serveis que millorin l’experiència i la gestió en el sector de la restauració.

En la 17ª edició dels Premis EmprènXXI s’inclouran també dos accèssits especials

El premi Sostenibilitat, a la companyia més sostenible a partir dels criteris ESG, i el premi DeepTech, a la innovació tecnològica més disruptiva. Cadascun d’aquests accèssits està dotat amb 9.000 euros. Necessitem solucions avui per als Reptes del Demà, aquells que ens desafien a imaginar un món millor, més sostenible i respectuós amb totes les seves formes de vida. Per això, si vols aconseguir que el teu projecte creixi, guanyar visibilitat i reconeixement i accedir a múltiples beneficis inscriu-te abans del 12 de desembre.

Descobreix com va ser l’experiència del programa Moonshot Thinking de la 16a edició dels Premis EmprènXXI: