El talent nacional es reuneix en una trobada virtual entre DayOne i 18 empreses de l’acceleradora La Nave

El passat 16 d’abril, Ignacio Muñiz i Jorge Pradas, gestors comercials de DayOne Madrid, van participar en una trobada virtual amb 18 empreses del programa de l’acceleradora La Nave l’ajuntament de Madrid, en la qual van poder explicar la proposta de valor de DayOne per a empreses en les seves fases inicials i l’acompanyament en el creixement que DayOne ofereix.

DayOne és el servei de CaixaBank que té com a objectiu secundar, desenvolupar i acompanyar a empreses joves en la seva fase de desenvolupament en un àmbit d’actuació global. DayOne posa el seu focus sobre empreses tecnològiques i innvadoras i els seus inversors.

La Nave, un espai d’innovació urbana

L’acceleradora La Nave és un espai d’innovació urbana, obert a tots els que tinguin l’actitud i el potencial per a transformar la ciutat de Madrid.

Està dirigit als següents grups:

  • Innovadors/startups: La Nave ofereix a aquelles startups que necessiten impuls un espai de treball; formacions grupals i mentorías adaptades a les necessitats del teu projecte; participació en els principals esdeveniments d’innovació i emprenedoria nacionals; i accés a l’ecosistema emprenedor i inversor de la Nave.
  • Empreses: Integració en una comunitat d’innovació, emprenedoria i tecnologia; amb representació nacional i internacional.
  • Ciutadans: La Nave acosta la innovació i la tecnologia a totes les persones amb actitud innovadora, amb ganes de conèixer més i adquirir nous coneixements en aquestes matèries.