Les Start-ups finalistes de la Fase de Reptes dels Premis EmprènXXI assisteixen a la primera sessió formativa per a preparar el seu pitch

Dimarts passat 24 de maig, vam celebrar la primera sessió formativa dirigida a les Startups finalistes de la fase de Reptes dels Premis EmprènXXI, microempreses i PIMES que aporten solucions per a resoldre els diferents reptes plantejats.

En aquesta primera sessió, les més de 30 Start-ups finalistes van conèixer les claus per a construir un pitch d’impacte de la mà de Nicolas Randall, storyteller, llicenciat en Psicologia i CEO i fundador de Bridge Bandit.

Al llarg de la sessió, Nicolas ens va revelar com utilitzar les emocions i no sols la lògica per a convèncer, com estructurar bé un discurs i com presentar-lo tant gràfica com oralment, a través d’històries personals.

Amb l’objectiu que el nostre discurs ressoni i posicionar-nos com una oportunitat, el ponent va destacar la importància de les històries per a provocar una major connexió amb l’inversor, ja que la narrativa estratègica és extremadament poderosa.

Al llarg de tota la sessió vam aprendre com d’important és el discurs, però també el llenguatge corporal i l’art de la presentació visual que estem mostrant al nostre públic. Una combinació fonamental que determina l’èxit final del nostre discurs.