Spain Tech Center (spaintech.center) obre la convocatòria del pròxim Immersion Program, que tindrà lloc a San Francisco del 5 al 16 de novembre

Spain Tech Center obre la convocatòria del pròxim Immersion Program, que tindrà lloc a San Francisco del 5 al 16 de novembre.

El programa és gratuït i està dirigit a start-ups en plena expansió que tenen com a pròxim l’entrada al mercat dels EUA, per això els donem les eines necessàries per fer-ho amb èxit. Té dues setmanes de durada i durant aquestes s’inclouen tallers dirigits per mentors experts en temes sobre emprenedoria, pitching, capital risc, màrqueting, business development, networking, comptabilitat o immigració, entre d’altres. El 80 % de les start-ups que passa pel programa compta amb clients als EUA.

Per ser considerades, les start-ups han d’haver desenvolupat un producte o servei d’alt valor tecnològic i comptar amb un model de negoci efectiu i demostrar tracció de mercat. Les empreses han d’estar constituïdes a Espanya o comptar amb almenys amb un fundador espanyol per poder ser triades.

La convocatòria està oberta fins al 7 d’octubre i per presentar-s’hi cal entrar en aquest enllaç: https://www.f6s.com/stcimmersion/apply