Rècord d’inscripció de candidatures en la 16a Edició dels Premis EmprendeXXI

El passat dia 15 de Desembre, donàvem per conclosa la convocatòria per a participar en la 16a edició dels Premis EmprendeXXI, una edició que ha tancat amb un rècord sense precedents de 1.135 candidatures, un 48% més que la passada edició.

Els territoris amb major nombre de candidatures han estat:

  1. Catalunya amb 217, que a més és la primera CCAA a superar les 200 candidatures.
  2. Madrid amb 196 candidatures registrades.
  3. Andalusia amb 103 candidatures registrades.
  4. C.Valenciana amb 102 candidatures registrades.
  5. Nord i Centre de Portugal amb 91 candidatures registrades.
  6. País Basc amb 60 candidatures registrades.
  7. Lisboa Sul i Ilhas amb 57 candidatures registrades.

Aquestes regions, concentren gairebé el 73% de les candidatures totals.

A més, els reptes amb major participació han estat: ViveXXI, amb 295 empreses registrades i PlanetaXXI amb 287 i CiudadXXI amb 181 candidatures registrades.

En les pròximes setmanes, es realitzarà l’avaluació dels projectes que finalitzarà el 30 de gener. Seguit, des de l’1 de febrer fins al 21 del mateix mes, es farà la selecció de les 5 finalistes de cada territori per part dels comitès tècnics. A partir del 21 de febrer fins al 12 de maig, es realitzaran els actes de lliurament dels premis en la categoria regional. El lliurament de premis de la categoria reptes, tindran lloc des del 7 fins al 9 de juny.

Durant l’avaluació de les candidatures, les empreses candidates d’aquesta edició, podran accedir a una formació gratuïta sobre algunes temàtiques de major interès per a les startups com a aspectes legals, finançament, preparació del pitch, llegeixin canvas entre altres. Tot això, a través dels mòduls del Màster in Business & Entrepreneurship de Founderz, l’escola de negocis creada per Pau García Mila.

Volem agrair l’esforç dels equips de CaixaBankEnisapartners de cada territori i agents de l’ecosistema per la seva ajuda en la prescripció i difusió d’aquesta 16a edició.

¡Molta sort a tots els candidats!