Qui poden participar en la 16a edició de Premis Emprèn XXI?

Un any més CaixaBank, a través de DayOne, divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de ENISA presenten la 16a convocatòria dels seus Premis Emprèn XXI.

Des del passat 26 d’octubre fins al pròxim 5 de desembre, les empreses de base tecnològica amb seu a Espanya o Portugal amb menys de tres anys d’activitat poden presentar la seva candidatura a través de la web.

A continuació, et comptem quins són els requisits principals per a poder participar amb el teu projecte en aquesta nova convocatòria.

  • Constitució i domicili fiscal: per a poder aplicar als Premis Emprèn XXI és necessari que la teva sigui una empresa constituïda com a persona jurídica amb ànim de lucre (S.A., S.L., Societats laborals, Cooperatives, Societats Civils) i tenir domicili fiscal a Espanya o Portugal.
  • Alta d’activitat: quant a l’inici d’aquesta activitat per part de l’empresa ha degut se ser creada com a tal o haver iniciat la seva activitat (alta en Hisenda) a partir de l’1 de gener de 2019.
  • Socis fundadors: és necessari també que els socis fundadors que liderin l’empresa comptin amb un percentatge de participació majoritari i treballin principalment en ella.
  • Base tecnològica i digital: el concurs està destinat a empreses de base tecnològica i digital, amb alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors.
  • Exclusions: per a la convocatòria dels Premis Emprèn XXI queden explícitament exclosos els autònoms i les empreses considerades com a “grans empreses” segons la Comissió Europea.

En aquesta edició, es lliuraran 19 guardons a nivell territorial a les empreses de nova creació amb major impacte en el seu territori: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i dues a Portugal (zona nord-centro i Lisboa-sud i Illes). En aquesta fase, els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 6.000 euros.

A més, es premiarà a les empreses, de qualsevol territori, que ofereixin les millors solucions a alguns dels reptes actuals per a l’entitat i per a la societat en general. Les empreses seleccionades per a aquesta categoria obtindran un premi en metàl·lic de 20.000 euros.

Per a conèixer en profunditat tots els detalls d’aquesta nova edició del nostre Premis Emprèn XXI així com accedir a les bases legals completes perquè la teva candidatura serà vàlida et deixem tota la informació relativa en aquest enllaç.