Premis EmprendedorXXI: molt més que una dotació econòmica

General

Com cada any, els guanyadors i finalistes dels Premis EmprenedorXXI, a més de rebre una dotació econòmica, assisteixen a programes d’acompanyament internacional a Silicon Valley i Cambridge amb l’objectiu d’ajudar-los a pensar en gran i ser més ambiciosos amb els seus projectes. En paral·lel, aquests programes els ajuden a localitzar nous mercats, sectors i persones que poden arribar a ser claus pel desenvolupament de la seva empresa.

Per una banda, 12 dels guanyadors i finalistes de l’última edició, van assistir a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valey, organitzat per ESADE en col·laboració amb la Singularity University. Durant la seva estada, representants de les empreses Triditive, Zeleros, Huub, PeekMed, Pro Drone, Seacliq, BeePlanet Factory, GlyCardial, Mitiga, Predictiva, Felwood i Nido Robotics van poder conèixer de primera mà les tecnologies amb potencial per modificar les regles del joc de diferents indústries.

Per una altra banda, 14 guanyadors i finalistes, també van poder participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Durant sis dies, representants de LOQR, Aquacorp, Svmac, Faromatics, Hustle Got Real, PowerTrack, Ficosterra, Titan Fire Systems, Activh2o, Nu-Rise, X-Net Software Solutions, Biometric Vox, Cherky i Global Cen van assistir a un programa de formació acadèmic dirigit a empreses que es troben en fases inicials i se les ajudarà a seguir creixent i validant els seus projectes.

Aquests programes de formació ajuden als emprenedors a brindar-los una perspectiva molt interessant sobre com establir metes ambicioses pel negoci, sense oblidar centrar-se en el que importa.

En paraules dels responsables de la iniciativa “des dels Premis EmprendedorXXI, l’important per l’emprenedor, no és únicament el premi econòmic, sinó també veure com podem ajudar-los i acompanyar-los en tot el seu procés de creixement, posant-los en contacte amb inversors i acompanyant-los en els programes de formació internacional”.

Des de CaixaBank DayOne ja s’està ultimant la pròxima edició dels premis que es llançarà a finals d’octubre. Estigues atent a la nostra pàgina web www.emprendedorxxi.es i si t’interessa participar, deixa’ns les teves dades i t’avisarem quan la convocatòria estigui oberta!

Mentrestant, us deixem el vídeo resum amb els testimonials dels emprenedors!