Posem en marxa DayOne AlumniXXI, la comunitat per a guanyadors de Premis EmprendedorXXI

CaixaBank llança la comunitat DayOne AlumniXXI, una iniciativa que combina una comunitat virtual privada en Slack i trobades presencials que ajudarà a reforçar vincles i crear sinergies entre els premiats i l’ecosistema emprenedor i de la innovació.

La presentació d’aquesta iniciativa va tenir lloc durant el South Summit Madrid 2021 en la I Trobada Alumni EmprendedorXXI, un esdeveniment exclusiu per a guanyadors dels Premis EmprendedorXXI en el qual van assistir ponents com Eduard Corral, Izanami Martínez, Javier Polo i Xavier Álvarez, entre altres.

En aquesta nova comunitat per a guanyadors dels Premis EmprendedorXXI hi ha espai per a debatre, compartir i accedir a moltes oportunitats, gràcies als 6 canals, estrictament pensats per a donar cabuda a tota mena de qüestions que, com a emprenedor/a, puguis tenir.

  • #Emprendedorxs. Canal genèric en el qual estar al dia sobre actualitat.
  • #Betatesters. Dedicat a millorar el funcionament de la comunitat.
  • #Talent. Cerca de perfils i promoció de vacants.
  • #VCmeetings. Informació sobre l’accés a inversió i oportunitats de negoci.
  • #Showcasing. Comparteix projectes i idees i rep feedback d’altres professionals.
  • #Off-topic. On prendre un descans, el canal més humà i distès.

Com accedir?

Per a aquells que formin part de la comunitat AlumniXXI, rebran una invitació de Slack, per a unir-se i començar a compartir amb la seva nova comunitat. Uneix-te al canal en rebre l’enllaç d’accés i obtingues un regal de benvinguda!

Més informació sobre la comunitat DayOne AlumniXXI en aquest enllaç.