Oberta la convocatòria per als Premis EmprenedorXXI!

Oberta la convocatòria per als Premis EmprenedorXXI! Dotze anys impulsant les empreses amb més potencial de creixement. Participa-hi!

El passat 30 d’octubre, en el marc del primer DayOne Innovation Summit, un esdeveniment que pretén agrupar tot l’ecosistema innovador, tecnològic i emprenedor del territori, es va llançar la dotzena edició dels Premis EmprenedorXXI.

El premi va ser llançat amb la novetat que aquest any s’organitzés des de CaixaBank DayOne i es lliurés en el marc dels DayOne Innovation Summits, un nou programa a Espanya i Portugal que pretén reunir els principals players del territori al llarg del primer trimestre del 2019 mitjançant workshops, masterclasses, ponències i taules rodones en els quals s’explicaran les noves tendències del sector, peculiaritats de cada zona i s’exposaran casos d’èxit.

Premis EmprenedorXXI

Les empreses tecnològiques i innovadores amb elevat potencial de creixement d’Espanya i de Portugal amb menys de tres anys d’activitat poden presentar les iniciatives fins al 12 de desembre i enviar les candidatures a través de la pàgina web www.emprenedorXXI.cat

En aquesta edició, es guardonarà les millors empreses dels sectors agrotech, travel tech, commerc tech, fin & insur tech, impact tech y healthtech, així s’apropen les empreses tecnològiques a les diferents àrees de negoci de l’entitat. Els guardonats de cada sector aconseguiran 25.000 €.

A més, es lliuraran dinou premis a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: disset a Espanya (un per comunitat autònoma) i dos a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i illes). Els guanyadors territorials rebran 5.000 €.

Tots els guanyadors gaudiran de l’accés a un programa d’acompanyament a Silicon Valley que organitza ESADE en col·laboració amb la Singularity University o participaran en un curs internacional de creixement empresarial, l’Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

En total, la convocatòria del 2018 distribuirà prop de 525.000 € en premis, fet que converteix els Premis EmprenedorXXI en una de les convocatòries per a emprenedors amb més dotació econòmica a Espanya i a Portugal.

Els Premis EmprenedorXXI, que compten amb el suport a Espanya del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’ENISA, i de BPI a Portugal, són un guardó consolidat al territori, els premis de referència per a start-ups d’Espanya i de Portugal i una iniciativa decisiva per a l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria.

Des de la seva creació el 2007, la iniciativa ha invertit 4,7 milions d’euros en premis i accions d’acompanyament, de les quals s’han beneficiat 314 empreses. Al llarg de la seva història un total de 5.911 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprenedorXXI i més de 276 empresaris, inversors i representants d’entitats vinculats a l’emprenedoria han participat en els comitès i jurats.