Naix Aragó eHealth Open Innovation Summit, la primera trobada d’innovació oberta de startups i empreses de salut digital de la Vall de l’Ebre

Aragón eHealth Open Innovation Summit
  • Aragó eHealth Open Innovation Summit concita la trobada entre els reptes i oportunitats de 16 empreses madures del món de la salut (hospitals, asseguradores, serveis de prevenció…) amb startups de tota la Vall de l’Ebre.
  • Una iniciativa de Grup Init a través de CIEM Zaragoza i de l’Institut Aragonés de Foment del Govern d’Aragó.
  • El termini per a presentar candidatura s’obri des del 12 de setembre fins al 14
  • d’octubre.
  • De totes les candidatures el jurat seleccionarà a 5 empreses que tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte en un Demo Day el 24 d’octubre a les 18.00 h. en CIEM Saragossa en el marc de la Setmana d’Emprenedoria d’Aragó.
  • L’empresa guanyadora serà reconeguda amb un procés d’acceleració vinculat amb empreses tractores del món de la salut en qualsevol dels centres d’incubació de la xarxa ARCE d’Aragó.
  • Només per participar totes les empreses, persones o entitats que hagen presentat el seu projecte seran reconegudes per part del jurat compost per les 16 empreses d’aquesta edició a través d’un networking dirigit.

Aragó eHealth Open Innovation Summit és una convocatòria dirigida a projectes d’emprenedoria en l’àmbit de la salut digital o que desenvolupen tecnologies aplicables al món de la salut que posseïsquen un mínim producte viable o que ja estiguen comercialitzant el seu producte o servei en el mercat i que tinguen la seua seu social en en qualsevol de les comunitats autònomes de la conca de l’Ebre. Dirigeix la seua mirada especialment a les startups que oferisquen majors oportunitats d’innovació oberta en col·laboració amb empreses, entitats o fons d’inversió ehealth o health tech.

Han presentat reptes, necessitats i oportunitats en aquesta sessió inaugural de l’Aragó eHealth Open Innovation Summit les següents setze empreses: AON, DKV, Grup Hospitalari Hernán Cortés, Biosalud Day Hospital, Residència Camp Romans, Aragó Exterior (AREX), Més Prevenció, Clau Capital, Cofares, Laboratoris Argenol, Ibernex, Grup Social L’Once, CPA Salduie, DNV, Novaltia i Qida.

El termini per a presentar candidatura s’obri des del 12 de setembre fins al 14 d’octubre.

Es tracta d’una iniciativa de Grup Init a través de CIEM Zaragoza i de l’Institut Aragonés de Foment del Govern d’Aragó, organitzacions que porten anys impulsant projectes de ehealth per a millorar el benestar de les persones. Aquesta edició inaugural compta amb la col·laboració de CaixaBank DayOne.

L’objectiu d’Aragó eHealth Open Innovation Summit és fomentar, visibilitzar i impulsar la innovació oberta en l’àmbit de la salut digital en la Comunitat d’Aragó mitjançant l’activació i connexió de l’ecosistema emprenedor amb les oportunitats reals del sector empresarial madur de la Vall de l’Ebre.

Només per participar, totes les empreses, persones o entitats que hagen presentat el seu
projecte seran reconegudes per part del jurat, compost per directors d’hospitals, grups hospitalaris, inversors, entitats financeres, institucions públiques, empreses innovadores en eHealth i emprenedors madurs.

De totes elles el jurat seleccionarà a 5 empreses que tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte en un Demo Day ‘ehealth Startup Aragó’ presencial davant el jurat i resta d’assistents. Una trobada que tindrà lloc el 24 d’octubre a les 18:00h en CIEM Saragossa en el marc de la Setmana d’Emprenedoria d’Aragó.

L’empresa guanyadora serà reconeguda amb un procés d’acceleració vinculat amb empreses del món de la salut digital i sanitàries, bé presencialment en un dels centres que formen la xarxa ARCE o bé de manera virtual.

Més informació i inscripcions gratuïtes ací.

Sobre Ciem Zaragoza:

Incubadora de l’Ajuntament de Saragossa amb més de 10 anys d’antiguitat gestionada pel Grup Init. És una de les incubadores pioneres a Espanya a generar impacte en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i verticalizada en els àmbits de Ehealth, Indústria i Retail.

Sobre el IAF i la Setmana de l’Emprenedoria a Aragó

L’Institut Aragonés de Foment té com a objectius fonamentals:

• Afavorir el desenvolupament socioeconòmic d’Aragó.
• Afavorir l’increment i consolidació de l’ocupació.
• Corregir els desequilibris intraterritorials.

La setmana de l’emprenedoria a Aragó és un esdeveniment innovador, que trenca amb el curs tradicional dels Fòrums i Congressos als quals estem acostumats, tant quant a lloc de celebració com en les metodologies emprades, temàtiques, sectors productius implicats i àmbits d’actuació, buscant propostes noves i participants enfocats a ressaltar la importància que presenta la generació de valor en el procés creatiu empresarial i en el desenvolupament d’iniciatives a Aragó.

Sobre Grup Init:

Guiem i acompanyem a les organitzacions, a dissenyar i implementar estratègies i solucions per al desenvolupament dels seus negocis, innovadores, emergents i de base tecnològica, amb impacte positiu i mesurable.