Maestros de la Inversión: lecciones magistrales para startups y emprendedores

En l’emocionant i desafiador món dels negocis, les veus expertes poden il·luminar el camí cap a l’èxit. En el post d’avui, comptem amb els savis consells de persones tan rellevants en l’ecosistema inversor com: Mercé Tell, co founder & COO de Encomenda Capital Partners, Daniel Oliver, director de Capital Cell, José del Barrio, managing partner de Samaipata, Aquilino Peña, cofundador i managing partner de Kibo Ventures i Marta del Castillo CEO de SocialNest Foundation.


La clau per a l’èxit radica a comprendre profundament el mercat i el seu públic objectiu, com un trencaclosques meticulosament construït, cada peça del pla ha d’encaixar perfectament per a aconseguir l’èxit desitjat. La paciència i la perseverança són virtuts essencials.


En aquestes entrevistes exclusives, els experts brinden una guia inestimable per als qui busquen forjar el seu camí en el terreny empresarial, donant resposta a qüestions i dubtes tan importants com:

  • Quines claus són importants a l’hora de buscar finançament
  • Quin hem de tenir en compte a l’hora de triar un VC o Business Angel
  • Qué valor pot aportar un inversor més enllà del valor econòmic
  • Quins errors hem d’evitar a l’hora de buscar capital
  • Com dirigir-se i tenir la primera presa de contacte amb un inversor.

Gràcies a aquestes entrevistes podràs tenir una perspectiva diferent i posar en pràctica tàctiques intel·ligents que portin la teva empresa des del concepte fins a l’èxit. Acompanya’ns des del nostre canal de YouTube i descobreix la importància de la col·laboració i l’aprenentatge continu que poden ajudar-te a expandir els teus horitzons i millorar les teves possibilitats de triomf.

CaixaBank DayOne | El consejo del inversor – YouTube