Les startups guanyadores de la 14a edició dels Premis EmprendedorXXI viatgen a Barcelona per a una formació basada en el Moonshot Thinking

Des del 19 de juliol i fins al 23, les 30 startups guanyadores d’aquesta última edició dels Premis EmprendedorXXI estan realitzant activitats i aprenent sobre el Moonshot thinking aplicat a fundadors de startups a través d’una formació de ESADE a Barcelona. A més d’aprofitar aquests dies per a posar-se en contacte amb els principals inversors, experts de Silicon Valley i empreses amb interès de col·laborar amb l’ecosistema emprenedor.

El Moonshot Thinking és una manera innovadora i disruptiva d’afrontar els reptes i projectes. Consisteix en el fet que la lluna sigui l’objectiu, enfrontar-se a un problema gran o un projecte ambiciós buscant una idea que permeti arribar a la meta. La formació es dividirà en dues fases:

En la primera fase, en la qual es troben actualment, estan coneixent la metodologia Moonshot Thinking aplicada a emprenedors de la mà d’experts del sector, participant en la formació al Campus ESADE Barcelona al costat de ponents com: Carlos Trenchs (Llogaret Ventures), Didac Lee (Galdana Ventures), Juanjo Rodriguez (CEO i fundador de The Hotels Network), Joaquim Lechà (CEO, Typeform), i speakers de Amazon i Google, entre altres.

En la segona fase, els guardonats d’aquesta edició de la fase de Reptes dels Premis EmprendedorXXI realitzaran una experiència de quatre dies d’immersió a Estònia: visitaran startups i Unicorns, es sumergerán en la cultura, visitaran i entendran les iniciatives del Govern, faran networking amb inversors, acceleradors, business angels i expatriats, i molt més.

Per a tancar aquesta setmana, se celebrarà la 2a edició del Investors Day Emprenedor XXI el pròxim 23 de juliol, de 10h a 13h. Incriu-te per a assistir en línia.