Sense categoria

La importància del storytelling: Les startups finalistes de la fase Reptes de Premis EmprendeXXI aprenen a preparar el seu pitch amb Nick Randall

Donar a conèixer el seu startup és fonamental per a qualsevol emprenedor. Per això, preparar de forma adequada el pitch amb el qual sorprendre assistents a un esdeveniment, el jurat d’uns premis i fins i tot inversors és potser una de les parts primordials dins de qualsevol estratègia. Saber què dir, com enfrontar-se a aquest moment i aconseguir que els oïdors entenguin a la perfecció en què consisteix el projecte és clau.
Com a finalistes de la fase Reptes d’aquesta 16a edició de Premis EmprendeXXI, les startups seleccionades han pogut gaudir de la seva primera sessió amb Nicolas Randall, storyteller, llicenciat en Psicologia i CEO i fundador de Bridge Bandit per a saber com preparar el seu pitch de cara als Comitès Tècnics i al jurat en la fase final.

Com causar impacte amb el teu pitch?

Nicolas Randall, va explicar durant aquesta primera sessió, diferents tècniques com la del storytelling, una eina que els permetrà comunicar el seu projecte d’una forma eficaç de manera que l’interlocutor ho entengui i pari esment al que s’està comptant, captant l’atenció del públic, recordant molt millor la informació i establint un vincle de confiança amb el nostre públic.

Aquestes van ser les principals primeres claus amb les quals les startups finalistes de la fase Reptes d’aquesta 16a edició dels Premis EmprendeXXI van poder aprendre en aquesta primera sessió de formació que durant les pròximes setmanes continuarà tant de manera individual com grupal per part de Nicolas Randall per a aconseguir que la seva pitch brilli i captivi al jurat.


Durant els dies 9 i 10 de maig les startups realitzaran una preparació de pitch en grups reduïts amb seguiment per a feedback individual i unasesión de formació presencial i preparació del Pitch amb Nick Randall en CaixaBank DayOne Madrid el dia 24 de maig.

A més, els pròxims 24 i 25 de maig assistirem a la recta final d’aquesta Fase Reptes on les startups finalistes presentaran el seu projecte davant els Comitès Tècnics de cada repte i dos d’elles per cadascun dels sis reptes passaran a la gran final del dijous 25 de maig a Madrid.


Coneix més sobre la fase Reptes d’aquesta última edició dels Premis EmprendeXXI. Si no pots acompanyar-nos en la gran final de la Fase Reptes podràs seguir-ho en directe en streaming registrant-te en el següent enllaç: