Ferran Adrià presenta Food and Beverage

Ferran Adrià presenta Food and Beverage, una guia dirigida a les petites i mitjanes empreses de restauració, a DayOne i al Payments Innovation Hub

Food and Beverage, nom que rep la nova guia elaborada per CaixaBank i elBullifoundation, i continuació de Mise en place, publicat l’any 2016, té per objectiu assessorar emprenedors perquè facin les passes correctes i aconsegueixin assolir les seves metes empresarials. Aquest segon volum presentat el 4 de juny a dayone Barcelona narra la importància que presenta la sala d’un restaurant amb la intenció que petites i mitjanes empreses que estiguin interessades a obrir un negoci tinguin en compte l’impacte del sector de la restauració i els riscos que han d’evitar i ofereix exemples d’estratègies empresarials d’èxit i suggeriments.

Des de l’any 2015, CaixaBank i elBullifoundation són dues entitats que col·laboren per crear projectes basats en la innovació. El concepte principal de la guia Food and Beverage és intentar, a partir de diferents exemples ordenats i classificats, proporcionar una idea global del sector de la restauració.

Llegeix l’article complet aquí.

Ferran Adrià presenta Food and Beverage