Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Investors Day EmprendedorXXI

  • Aquest event ja ha passat.

juliol 23 , 10:00 am - 1:00 pm

Apunta’t al Investors Day EmprendedorXXI!

Els Premis Emprenedor XXI són una iniciativa impulsada des de fa 14 anys per CaixaBank i ENISA amb l’objectiu d’identi car, reconèixer i acompanyar a les empreses de recent creació més innovadores i amb major potencial de creixement.

En aquesta 14a edició, on s’han presentat 955 empreses, s’ha premiat, a més de la millor empresa de cada territori a Espanya i Portugal, a les millors empreses a solucionar 8 reptes econòmics i socials: BancaXXI, BienestarXXI, CiudadXXI, DeeptechXXI, JuntosXXI, PlanetaXXI, SemillaXXI i ViveXXI.

El pròxim 23 de juliol, de 10h a 13h, celebrarem de manera híbrida la 2a edició del Investors Day EmprendedorXXI, amb l’objectiu de posar en contacte a les més de 30 startups guanyadores d’aquesta última edició amb els principals inversors de l’ecosistema i corporates amb interès en innovació.
Aquest esdeveniment permetrà tant a inversors (Venture Capital, Business Angels i acceleradores) com a corporates i empreses conèixer nous models de negoci i iniciatives disruptives, així com explorar noves oportunitats de col·laboració amb startups i accedir a co-inversions en empreses de base tecnològica i innovadores en les seves primeres etapes.

Inscriu-te per a assistir en línia i et proporcionarem l’agenda detallada i accés als onepage de les guanyadores.

Inscriu-te