BigBan Investors Congress, punt de trobada entre inversors, corporacions en col·laboració amb CaixaBank DayOne.

Un any més, el passat 24 de novembre vam participar en l’esdeveniment de #BICongress22, organitzat per BIGBAN Inversors Privats en el Caixaforum de València. Un esdeveniment que es posiciona per vuitè any consecutiu com l’esdeveniment de referència del sector inversor, on més de 400 assistents van gaudir de dos dies de ponències i taules d’experts i sales unconferences on van participar tots agents de l’ecosistema inversor, on es van tractar temes com a Llei de Startups, l’impacte de la inversió en l’àmbit social i mediambiental, com compaginar bones pràctiques d’inversió i casos d’èxit d’emprenedors que s’han convertit en inversors entre altres.

Durant l’esdeveniment, Vanessa Palmer, (Biz Dev DayOne CaixaBank) va poder explicar tots els detalls sobre aquesta 16a Edició dels Premis EmprendeXXI juntament amb Enisa.


També tub lloc el Fireside Xat en el qual Enrique Valero (DT de CaixaBank DayOne) al costat de Tom Horsey (Managing Partner IonicFund) i David Gálvez (Associate Professor/*Lecturer (PCD Universitat de Sevilla) , van analitzar el futur de la inversió en startups en els pròxims mesos.


En l’esdeveniment també es van lliurar els premis a: Dona de l’ecosistema inversor, Corporate venture destacat de l’any, Venture Capital destacat de l’any, Trajectòria inversora, Persona destacada del sector i Startup que més ha seduït a inversors, on en aquest últim, Felipe Pulido (Director Comercial Banca d’Empreses), va lliurar el premi a la startup Energy Solar Tech.

Com a fermall final, Enrique Valero (DT de CaixaBank DayOne), es va encarregar de realitzar el tancament de l’esdeveniment llançant un missatge per a totes les startups:

És moment per a trobar noves oportunitats i des de CaixaBank continuem apostant per l’ecosistema obrint els nostres nous centres.