Empresa&Sociedad convoca la sisena edició dels premis Comprendedor 2019

Empresa&Sociedad convoca la sisena edició dels premis Comprendedor 2019

Amb l’objectiu de reconèixer els millors casos que ajudin scaleups B2B a accelerar clients i oferir una visió externa i solucions d’innovació de scaleups B2B, la Fundación Empresa & Sociedad obre la convocatòria a la que serà la sisena edició, des del 2014, dels premis Comprendedor. DayOne CaixaBank serà l’entitat col·laboradora d’aquesta iniciativa.

Totes les scaleups que decideixin presentar-s’hi hauran d’estar constituïdes com a persones jurídiques a partir de l’1 de gener del 2010 i no abans. La recepció de les candidatures es durà a terme fins al pròxim 8 de juliol a les 13.00 hores. Els premis es lliuraran a la comunitat de Madrid durant el quart trimestre del 2019.

En aquesta convocatòria, s’atorgaran premis en cinc modalitats:

  • Màrqueting i vendes: Innovació de scaleups per als sectors de màrqueting i vendes de grans empreses.
  • Recursos humans: Recursos innovadors de scaleups per a àrees de recursos humans de grans empreses.
  • Operacions i processos: Innovació de scaleups ideada per a àrees d’operacions i processos de grans empreses.
  • Indústria 4.0: Recursos innovadors de scaleups per a l’automatització, la transformació i l’eficiència de processos productius de les fàbriques d’empreses industrials gràcies a tecnologies digitals.
  • PIMES: Recursos innovadors de scaleups per a PIMES en qualsevol de les seves àrees de gestió.

Els premis es lliuraran considerant els efectes en el sector empresarial de PIMES i grans empreses, la universalitat de la solució exposada, el caràcter innovador, els indicadors clau, el creixement i les expectatives de creixement de vendes, i la participació activa en iniciatives col·laboratives i suport al món emprenedor.

Per participar-hi és necessari inscriure-s’hi en el formulari . Més informació.