DayOne, partner del evento dedicado a start-ups South Summit Madrid 2018

DayOne, partner de l’esdeveniment dedicat a start-ups South Summit Madrid 2018

dayone CaixaBank ha actuat com a innovation partner al fòrum més gran d’Europa dedicat al món de les start-ups. Organitzant workshops i reunions entre inversors del sud d’Europa, com l’Open Innovation Forum o IN3, i col·laborant entre negocis amb interessos comuns.

Durant els dies 3 i 5 d’octubre, Madrid va acollir l’esdeveniment anual més gran del sector de les start-ups on busquen trobar solucions i fonts de finançament per a diferents projectes on la innovació és molt present. A través d’una sèrie de conferències i de panels, al South Summit Madrid 2018 van tenir l’oportunitat de competir diferents emprenedors que buscaven fer-se un lloc i aconseguir el guardó a la millor start-up de l’any, a més de posicionar-se al mercat.  Aquest any 2018, els guanyadors globals de la Start-up Competition 2018 han estat Amadix, Valerann, SHEETGO EUROPE, SL, i Clicars Spain, SL.

Part dels equips dels diferents territoris de dayone CaixaBank van participar en l’esdeveniment, juntament amb Juan Gandarias, director territorial de Madrid, i Manuel Afonso, director corporatiu de la Direcció Comercial d’Empreses. Carlos Trench, director de dayone CaixaBank, també va participar en una ponència amb Sonya Ioveno, de Silicon Valley Bank. Així mateix, el gener del 2019 està previst que dayone Hub Madrid doni a conèixer el seu espai organitzant una activitat conjunta amb South Summit.