Dayone Innovation Summit

DayOne Innovation Summit arriba a la teva ciutat

dayone Innovation Summit es tracta d’un nou programa creat per CaixaBank dayone que se celebrarà a Espanya i a Portugal durant el primer semestre del 2019 i on es reuniran els principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de cada territori. En aquestes sessions es conjugaran workshops, masterclasses, ponències i taules rodones, en les quals s’explicaran les noves tendències del sector i les peculiaritats de cada zona, i també s’exposaran casos d’èxit.

Durant la jornada dayone Innovation Summit es lliuraran els Premis EmprenedorXXI de cada territori. Els premis estan coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa a Espanya i amb el BPI a Portugal. En total s’organitzaran dinou esdeveniments a Espanya i a Portugal entre els mesos de febrer i maig del 2019.

En aquesta edició dels Premis EmprenedorXXI s’han presentat un total de 961 start-ups, un 36 % més que l’edició anterior. Els territoris on hi ha present dayone (Catalunya, Madrid, el País Basc, Andalusia, València i Portugal) són les comunitats on s’han presentat més candidatures.

Aquest any, els Premis EmprenedorXXI lliuraran dinou guardons a les empreses amb més impacte en la seva àrea de procedència: disset a Espanya (un per comunitat autònoma) i dos a Portugal. Els guanyadors territorials rebran 5.000 €.

A més, el 14 de maig s’atorgarà un premi a les millors empreses de cada sector, triades d’entre el conjunt de les candidatures rebudes a Espanya i Portugal. S’han definit sis sectors, en funció de les noves tendències en innovació i de les àrees de negoci de BPI i CaixaBank: Agro Tech, Health Tech, Commerce Tech, Fin&Insur Tech, Tourism Tech i Impact Tech. Els guardonats de cada sector aconseguiran 25.000 €.

Tots els guanyadors (territorials i sectorials), així com alguns finalistes, també tindran accés a formació internacional i podran gaudir d’un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley o a Cambridge (Regne Unit).

Coneix quan serà el DayOne Summit al teu territori.