DayOne Hub Madrid ofereix el primer fòrum d’inversió de l’European Super Angels Club a Espanya

El 19 d’abril CaixaBank dayone va col·laborar com a partner de l’European Super Angels Club (ESAC) i es va organitzar a l’Àgora del Hub de Madrid un fòrum d’inversió amb 7 startups tecnològiques europees. En l’esdeveniment, hi van participar també KPMG, Wayra Madrid i Venionaire Capital com a partners.

L’enfocament temàtic de l’esdeveniment va ser ciberseguretat, tecnologia regulatòria (RegTech) i tecnologia de recursos humans (HR tech). Després de la primera trobada del Roadshow a Viena, ESAC va passar per Viena, Munic i Madrid, i les seves pròximes destinacions són Edimburg i finalment Zuric.

hud madrid

Abans de començar el fòrum, hi va haver una ponència sobre ciberseguretat, “The cyber security scene in Spain”, impartida per Alejandro Rivas-Vasquez, director d’IT Advisory de KPMG.

Les empreses que van presentar van ser SuperTech, Yodel.io, Instaffo, Keyp, Kompany, CyNation i ValidatedID.

Prop de 50 representants de fons de capital risc de rellevància en el sector digital espanyol van assistir a la trobada i van omplir gairebé del tot l’Àgora de dayone Madrid. La trobada va acabar amb un còctel networking.

Davant de l’èxit i les bones impressions que va generar l’esdeveniment, ESAC té per objectiu organitzar una nova trobada a la tardor i en aquesta ocasió vol ampliar ubicacions i incloure Barcelona en el calendari. Us en mantindrem informats!

hub madrid

Representants de: Kfund, StartupXplore, Nekko Capital, Viriditas, dayone