DayOne CaixaBank celebra el ClusterB2B d’Empresa & Sociedad

DayOne CaixaBank celebra el ClusterB2B d’Empresa & Sociedad

El passat 4 de desembre, dayone CaixaBank Madrid va acollir la sessió del ClusterB2B d’Empresa & Sociedad. Un esdeveniment on grans empreses i scale-ups com Endesa, Iberdrola, Securitas Direct i Ilunion Hotels van presentar els seus casos d’entre les candidates als Premis COMPRENDEDOR.

Raúl Mir, director de Desenvolupament de Negoci de dayone CaixaBank , va donar el tret de sortida a la sessió presentant la 12a edició dels Premis EmprenedorXXI. Una vegada presentada aquesta nova edició, es van exposar diferents casos amb la intenció d’oferir solucions innovadores a diferents àrees corporatives de grans empreses mitjançant scale-ups amb productes de màrqueting, comunicació, persones, tecnologia, pimes, etcètera.

Endesa va ser presentada per Carmen Fiel, responsable de Canals Digitals d’Endesa, i Juan Carlos de la Vela, CEO d’Indigitall. La parella va exposar un nou canal de comunicació digital per als clients a través dels ordinadors i els smartphones amb un funcionament molt personalitzat.

Per a l’empresa energètica Iberdrola, Patricia Serrano, responsable CEX de Canals no Presencials d’Iberdrola, i Carla Vadell, CCO d’Aiwin, van compartir un programa digital basat en un joc per entrenar i desenvolupar comportaments amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients.

Jorge Romero Hernando, Talent Acquisition Manager de Securitas Direct, i Mathieu Palisson, director de Desenvolupament de Negoci de TheKeyTalent, van mostrar un scape room digital per al procés de selecció de Securitas Direct de Talent Jove.

Finalment, José Ángel Preciados, director general d’Ilunion Hotels, i Beatriz Crespo, fundadora i CEO de Freedom&Flow Company, van explicar la seva col·laboració en el projecte #somosheroes per a Ilunion Hotels. El seu objectiu va ser demostrar que, si esportistes poden afrontar reptes, junts poden superar qualsevol obstacle.

Pots veure un resum de l’acte aquí: