Coneixes startups amb alt potencial de creixement? Converteix-te en Prescriptor dels Premis EmprènXXI

Les start-ups s’han convertit en els últims anys en el gran motor de la innovació tant a nivell nacional com internacional. Les idees, innovadores, l’ús de la tecnologia i el talent present en els seus equips fan que aquestes empreses de nova creació comptin amb un alt potencial i sobretot que això els permeti créixer de manera ràpida, arribant pel cap alt alt.

Des de CaixaBank DayOne, a través de la iniciativa Premis EmprènXXI busquem a les start-ups més innovadores per a ajudar-los a aconseguir l’impuls necessari i que el seu projecte innovador segueixi endavant. L’objectiu principal dels nostres premis és identificar, reconèixer, i acompanyar a aquestes joves empreses amb major potencial de creixement.

En aquesta 16a edició volem conèixer aquests nous projectes innovadors i ningú millor que business angels, Venture Capital, entitats regionals de suport a l’emprenedoria o acceleradores, per a identificar a les empreses innovadores amb major potencial a Espanya i Portugal.

Convertir-te en prescriptor dels nostres premis és molt senzill. D’una banda, pots accedir completant un formulari amb les teves dades i els de les start-ups que ens recomanes, i nosaltres ens posarem en contacte directament amb elles i els explicarem tots els detalls dels Premis EmprendeXXI.

D’altra banda, tens a la teva disposició diversos materials en el Kit del prescriptor en el qual s’inclouen material gràfic i documents que et permetran difondre la nova convocatòria dels Premis EmprènXXI entre tota la teva comunitat. A més, si et resulta més senzill també pots posar-te directament en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic o telèfon per a informar-nos de les start-ups interessades.

En aquest enllaç podràs trobar tota la informació necessària per a convertir-te en prescriptor dels nostres Premis EmprènXXI.