Coneix els detalls del Repte L’Economia del Demà de la 17ª edició dels Premis EmprènXXI

fase-retos-la-economia-del-mañana

L’economia i les empreses s’enfronten a diversos reptes, des de l’impacte de la pandèmia fins a transformacions profundes i duradores. La innovació i la tecnologia són crucials en aquesta evolució. Impulsat per CaixaBank (Innovació) i DayOne, el Repte L’Economia del Demà presenta dos desafiaments fonamentals:

CaixaBank (Innovació) busca solucions que impulsen la transformació del sector financer i els nous models de negoci en la banca, incloent Finetech, Insurtech, retail i ciberseguretat. Mentrestant, DayOne es centra en recolzar iniciatives que fomentin la innovació i la digitalització de les empreses, reconeixent que les empreses del demà s’estan transformant avui gràcies a la tecnologia, com ara SaaS, e-commerce i productivitat.

12 empreses guanyadores

Les 12 empreses guanyadores -una empresa guanyadora de cada desafiament- seran reconegudes com les empreses que han presentat la millor solució per al repte plantejat.

Sota aquesta categoria busquem solucions avui per als Reptes del Demà, aquells que ens desafien a imaginar un món millor, més sostenible i respectuós amb totes les seves formes de vida. La final de la Fase Reptes d’aquesta 17ª edició se celebrarà els propers 28 de maig a Madrid on comptarem amb els Comitès Jurat i l’acte de lliurament on coneixerem les startups guanyadores dels diferents Reptes d’aquesta edició.