Sense categoria

Claus per a la presentació del teu projecte davant un inversor:

el tip de mercè tell

La presentació del teu projecte davant un inversor és un moment de vital importància en el procés de creixement de la teva empresa. Per això, has de preparar-ho a consciència i tenir molt clars els objectius i el missatge que comunicaràs, conèixer el projecte en profunditat és imprescindible però, també és necessari que aquest discurs tingui un ordre, un missatge clar i concís i que sobretot, pensis en qui està escoltant aquesta presentació i què li pot interessar o no.

Avui volem donar-te uns consells, perquè quan t’enfrontis a aquest moment sigui tot un èxit.

Com sempre ens agrada comptar amb els millors experts perquè parlin des de la seva experiència, per això, avui et portem aquesta entrevista: El Tip de Mercè Tell, de la mà de CaixaBank Day One, on Mercè Tell, Founding Partner de Nekko Capital, ens comparteix les característiques que han de tenir els discursos de les startups.

Aquestes claus són:

• Un missatge simple i clar del que volem fer i perquè nosaltres som els qui tenim la capacitat d’executar aquest projecte, perquè l’inversor que el rebi tingui ganes de conèixer més.

• Deixar clara la capacitat d’execució que tenim.

• Demostrar la capacitat de creixement en el futur.

• Recalcar el valor de l’equip que executa aquest projecte.

• I sobretot, transmetre passió i ambició.

Si ets emprenedor o emprenedora i presentaràs la teva pitch davant un inversor, para esment a aquestes recomanacions i tingues-les en compte a l’hora de presentar el teu projecte.