CaixaBank impulsa el talent del sector tecnològic amb una intensa activitat en el Mobile World Congress i el 4YFN

Com a part del seu compromís amb la innovació, la transformació digital i el talent digital i emprenedor, CaixaBank desplega una intensa activitat en el Mobile World Congress i el 4YFN, que se celebra a Barcelona del 26 al 29 de febrer. L’entitat, que és patró de Mobile World Capital Barcelona i main sponsor del 4YFN, tornarà a participar un any més activament en aquest esdeveniment de referència i influència del sector tecnològic.

Espai per connectar amb empreses tecnològiques i inversors.

A través de la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, DayOne, CaixaBank disposarà d’un estand propi, ubicat al 4YFN, on oferirà assessorament especialitzat per a companyies innovadores i professionals interessats en les solucions i el model d’acompanyament per a empreses tecnològiques que ofereix el banc. A més, l’entitat ha organitzat una àmplia programació d’activitats, que es desenvoluparan en un espai de debat propi que estarà ubicat dins de l’estand de CaixaBank DayOne, on participaran més de 150 ponents de primer nivell en les més de 40 sessions previstes.

La programació s’organitza en col·laboració amb els equips professionals de diverses àrees especialitzades del banc i filials del Grup CaixaBank, com són AgroBank, Banca d’Empreses, Sostenibilitat, CaixaBank Dualiza, Recursos Humans amb els Premis WONNOW, CaixaBank Tech, imagin i CaixaBank Payments & Consumer, així com partners de l’ecosistema d’innovació com SpainCAP, Endeavor, Tech Barcelona o AEBAN.

Com aixecar una primera ronda d’inversió en un entorn d’incertesa; ecosistemes tecnològics diferents però complementaris; casos d’ús en moda sostenible; el pas de l’online a l’offline de les marques natives digitals; reptes i oportunitats d’emprendre fora dels principals hubs tecnològics… són només algunes de les temàtiques de les sessions que organitza CaixaBank DayOne al seu estand durant els dies del MWC i 4YFN.

A més de comptar amb directius de l’entitat, també participaran en les jornades i ponències organitzades per l’entitat experts en l’ecosistema, com Susana Pastor (directora de Nestlé Global IT hub), Iñaki Arrola (Kfund), Javi Fondevilla (Holded) o Azahara Espejo (director de HearstLab International), entre d’altres, que explicaran les claus dels seus models de negoci, compartiran les seves experiències i com han aconseguit créixer i convertir-se en un cas d’èxit.

L’estand de CaixaBank DayOne també albergarà una zona d’exposició per a start-ups clients de l’entitat i guanyadores i finalistes dels Premis EmprendeXXI. Un total de 35 empreses participaran en aquesta iniciativa.

PEXXI: reconeixement a les empreses referents del demà.

Per contribuir al desenvolupament de joves empreses innovadores amb alt potencial de creixement, l’entitat llança cada any des de la seva creació el 2007 els Premis EmprendeXXI.

En el marc del 4YFN, arrenca la fase territorial d’aquests guardons, que reconeixen les empreses de nova creació amb major potencial al seu territori i que es poden convertir en els futurs referents de l’ecosistema emprenedor. Aquests premis han arribat enguany a la seva 17a edició i s’han consolidat com a guardons de referència en l’ecosistema emprenedor.

El 27 de febrer es donarà a conèixer la start-up premiada a Catalunya. Aquests premis estan cootorgats pel Ministeri d’Indústria i Turisme, a través d’Enisa, i a Catalunya compten amb la col·laboració de Barcelona Activa, Tech Barcelona i Acció.

L’entrega de premis tindrà lloc el dimarts 27 de febrer a l’estand de DayOne a les 12h.

Més de 40 sessions de contingut amb 150 ponents.

A l’agora stage del 4YFN l’entitat organitza un parell de sessions:

 • imagin, la plataforma de servei digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, organitza una sessió sobre el seu programa d’emprenedoria sostenible “imaginPlanet Challenge: Youth Entrepreneurship Program Tackling Climate Change“, amb Anna Canela (imagin), Xavier Verdaguer (Imagine Creativity Center) i dos dels guanyadors d’edicions anteriors del programa: Anna Martín (Atom) i Patrick Lokkegaard (ecoDeliver). Dilluns 26 de febrer a les 11:30h a l’agora stage del 4YFN.
 • CaixaBank DayOne, Endeavor i SpainCAP organitzen la sessió: “The signs of Maturity of Spanish VC: new strategies and players“, amb Sonia Fernandez (Kibo Ventures), Pablo de Muller (Suma Capital), Bernat Farrero (Itnig), Ferrán Prieto (Gasol Ventures). Dimarts 27 de febrer a les 15h a l’agora stage del 4YFN.
 • A més, a l’estand de CaixaBank DayOne se celebraran més de 40 sessions de contingut, com ara: “Pitch Start-ups”, cada dia hi haurà una sessió de pitch perquè les start-ups que exposen a l’estand puguin donar a conèixer el seu projecte davant inversors i assistents a l’esdeveniment.
 • “Casos d’ús en moda sostenible”, amb la participació de Bcome, Recovo i Laagam. Dilluns 26 de febrer a les 16:30h.
 • “El pas de l’online a l’offline de les marques natives digitals”, amb Pd Paola, Alohas, Cocunat i Barner. Dilluns 26 de febrer a les 17h.
 • “Reptes i oportunitats d’emprendre fora dels principals hubs tecnològics”, amb LleidaNET, FundCraft i Ebredrone. Dimarts 27 de febrer a les 10:30h.
 • “Economia circular”, amb Mundimoto, Wallapop i Hamelyn. Dimarts 27 de febrer a les 15:30h.
 • “Barcelona Health Hub (el viatge dels hospitals cap a la salut 5.0)”, amb Mediktor Docline i Hospital del Mar. Dimecres 28 de febrer a les 10h.
 • Jornada AgroBank Tech Digital INNovation “Benvinguda Startups”, amb la presència de tres de les start-ups seleccionades en la primera edició del programa i presentació dels resultats de la convocatòria de la segona edició. Dimecres 28 de febrer a les 12h.
 • “Sportech: entre la investigació i l’esportista”, amb Kmleon i Fixtoe. Dimecres 28 de febrer a les 16:30h.
 • Jornada organitzada amb Microsoft: “Impulsant la IA generativa per potenciar l’experiència de l’usuari i la qualitat del servei”, amb Daniel Pérez (CaixaBank Tech), Víctor Fontecha (Microsoft) i David Hurtado (Microsoft). Dijous 29 de febrer a les 12h.

Accedeix a la programació completa aquí.