CaixaBank DayOne participa en el Innovation & Fintech Fòrum de Forinvest 2021

Dimecres passat 12 de maig, CaixaBank DayOne va formar part del Innovation & Fintech Fòrum de Forinvest 2021 de la mà d’Enrique Valero (Director DayOne València), en una jornada virtual sobre l’Ecosistema Emprenedor.

El fòrum virtual Innovation & Fintech Fòrum és una secció especial d’aquesta edició formada per debats, casos d’èxit i empreses on invertir, dirigida a empresaris, emprenedors i possibles inversors.

En el tercer panell de la jornada del 12 de maig anomenat ‘Ecosistema Emprenedor’, van participar els ponents Enrique Valero (Director DayOne València), Manuel Cantalapiedra (Dtor Innovació Santander), Luz López (Dtora. Ecosistema Ibercaja), Juan Cumbrado (Dtor. Innovació Mapfre) i Ángel Biques (Startup advisor Banc Sabadell), amb el moderador Javier Mateo (Dtor de Entrepreneurship de València Activa).

Aquesta edició de Forinvest 2021 es desenvolupa de manera virtual del 10 al 14 de maig, amb l’objectiu de continuar traslladant cultura financera a la societat en un món virtualment connectat. Està dirigit a aquells professionals que desitgin conèixer de primera rajo oportunitats de negoci, inversions i idees per a emprenedors.

Si no vas poder assistir a la jornada d’ahir, no et perdis la intervenció de CaixaBank DayOne en el canal de YouTube de Forinvest.