CaixaBank DayOne al 4YFN 2019

CaixaBank DayOne al 4YFN 2019

Durant el 25, 26 i 27 de febrer, en el marc del Mobile Word Congress, es va celebrar a Barcelona el 4 Years From Now (4YFN), una jornada en què empreses emergents i inversors configuren l’ecosistema empresarial més tecnològic i innovador.

Des de DayOne, la divisió de CaixaBank especialitzada en empreses innovadores i els seus inversors, es van organitzar diferents activitats amb un gran èxit de participació: estand d’atenció continuada a empreses emergents, scale-ups i inversors, una àgora amb xarrades exclusives i una zona de treball amb sales exclusives per a clients. D’aquesta manera, la proposta de valor dels centres CaixaBank DayOne s’ha traslladat també al 4YFN, que ha connectat emocionalment amb els nostres clients a través d’una personalització similar d’espais, l’equip comercial especialista, les sales de treball i l’àgora amb xerrades exclusives.

La col·laboració amb agents de referència de l’ecosistema d’inversors, corporatius i empreses tecnològiques consolidades ha estat clau per a l’èxit de participació en les activitats CaixaBank DayOne, que reforça la seva presència en aquesta edició del 4YFN com a silver partner. L’Associació Espanyola de Capital, Creixement i Inversió (ASCRI), l’Associació Espanyola de Business Angels (AEBAN), l’ICEX Espanya Exportació i Inversions, l’Associació Espanyola de Directius (AED), Comercia Global Payments i el Payment Innovation Hub també van col·laborar en les jornades amb diferents xerrades.