Així va ser la presència de CaixaBank DayOne en l’esdeveniment Startup Olé

Del 5 al 7 de setembre, CaixaBank DayOne, la divisió especialitzada per a secundar, desenvolupar i acompanyar a totes les empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, va ser present en la 8a edició de Startup Olé.

Startup Olé és una fira d’emprenedoria Deep Tech que, any rere any, reuneix a Salamanca, Espanya, a centenars de Start-ups, perfils del sector emprenedor i inversor, corporacions i altres agents de l’ecosistema. Al llarg de la seua història, ha acollit a més de 40.000 assistents de més de 120 ciutats; més de 1.500 Start-upsScale-ups i Spin offs; més de 1.200 speakers; més de 200 corporates i inversors amb una cartera d’inversions de més de 100M€.

Durant aquests 3 dies, s’han abordat temes molt interessants i qüestions d’especial interés com les tendències que marcaran la manera d’invertir en el futur, els models d’inversió des del punt de vista de les dones o la innovació oberta, entre altres.

Per part de CaixaBank DayOne, amb la representació d’Alex Ferreiro, Manager en CaixaBank DayOne, vam tindre l’oportunitat de compartir un Reverse Pitch en el qual exposar la visió i la proposta de valor cap a la comunitat emprenedora.

Startup Ole

“Amb l’objectiu d’identificar, reconéixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació, es van crear els Premis EmprènXXI en 2007. En aquell moment, les empreses tecnològiques i l’emprenedoria eren incipients al nostre país, però el potencial era molt gran”, apuntava Ferreiro.

Des d’aqueix moment fins ara, amb la col·laboració de Enisa, Premis EmprènXXI ha aconseguit convertir-se en els premis de referència per a Start-ups a Espanya per prestigi, qualitat i experiència. A més, també forma part de la internacionalització dels millors projectes.

Startup Ole

D’altra banda i en referència a l’esdeveniment Startup Olé, des de CaixaBank també es va moderar la taula redona “Open Innovation and Entrepreneurial Capital as a Dynamizer of the economy”, en la qual Roger Salvat, Corporate & Business Development en CaixaBank, va estar guiant a Jorge Guelbenzu, Digital Director en Cofares, Mariano Martínez, Head of Strategic Watch en Adif, Nacho Sánchez, Associate en Adara i Leonardo Freitas, Startup Coordinator en MCTI, en el debat sobre com la innovació oberta i el capital emprenedor poden ser un punt clau en l’economia.