Així va ser la participació de CaixaBank DayOne en Startup Olé 2023

CaixaBank DayOne va ser present a Salamanca en un dels esdeveniments de referència de l’ecosistema innovador nacional, Startup Olé, en el qual empreses, startups, emprenedors i inversors donen el tret de sortida al nou curs i en el qual es posen en comú les noves tendències en l’àmbit de la innovació i la inversió. A més enguany Startup Olé va celebrar el 10è aniversari.

Durante la primera jornada, una selección de las startups ganadoras de la 16ª edición de Premios EmprendeXXI tuvo la oportunidad de presentar su startup en la Pitch Competition ante el jurado compuesto por inversores del ecosistema y Vanesa Paniagua, Gestora de empresas de DayOne en Castilla y León. En este Pitch Competition participaron las startups Smallops, Genbioma y Adamo Robot.

En la jornada de tarde de este primer día en Startup Olé, Vanesa Paniagua, presentó el Reverse Pitch, donde hablór de los servicios y oportunidades que CaixaBank DayOne puede ofrecer “DayOne es una propuesta 360º de Caixabank para el ecosistema emprendedor que se basa en 3 pilares: conocimiento del ecosistema, negocio e innovación”, explicó.

Durant la jornada del dimecres 6 de setembre, l’equip de CaixaBank DayOne va tenir un desdejuni i una visita guiada per les instal·lacions de l’esdeveniment en els quals descobrir les diferents iniciatives innovadores de startups, corporates i institucions.

Sens dubte aquesta 10a edició de Startup Olé ha suposat una gran oportunitat per a les startups de Premis EmprendeXXI, l’equip de CaixaBank DayOne per a prendre el pols a aquest nou cursos i per a descobrir les noves iniciatives i reptes als quals s’enfronten tots els agents de l’ecosistema innovador en aquest nou curs.