Així va ser la participació de CaixaBank DayOne en B-Venture 2023


Durant els dies 17 i 18 d’octubre participem en B-Venture, la major fira tecnològica, situada en el Palau Euskalduna, Bilbao.

Al llarg de la jornada, l’equip de CaixaBank DayOne es va retrobar amb inversors, startups i agents d’àmbit nacional i regional que van visitar el nostre estand i a més van participar en diverses activitats.

El dia 17 a la tarda, celebrem la sessió ‘Startup Jump Bilbao’, una iniciativa impulsada per CaixaBank DayOne al costat de Encomenda VC Draper B1, Faraday Venture Partners i B-Venture on startups en fase seed van presentar els seus projectes davant un grup d’inversors, moderat per Vanesa Palmer,
A més, Vanessa va anunciar als assistents que el pròxim 26 d’octubre s’obrirà la convocatòria per a la 17a edició dels Premis EmprendeXXI, en el marc del València Digital Summit.


En aquesta sessió Encomenda VC ( Merce Tell), Faraday Venture Partners i Draper B1, van realitzar un reveure’s pitch d’1 minut per a comptar la tesi d’inversió dels seus fons.


El 18 d’octubre, últim dia de fira B-Venture, Fernando Rodríguez Director de CaixaBank DayOne Nord va participar al costat de, Roger Álvarez, Manager Partner de Bondo Advisors, Ignacio Urigüen, CEO de Irontec i Xabi Álvarez, General Partner de Lawsome, en el panell “Quan el EXIT no és el destí”, on com a experts en fusions i adquisicions van debatre sobre les alternatives que tenen els projectes d’èxit per a afrontar el seu futur.