Així serà la presència de CaixaBank DayOne en el South Summit 2022

Els pròxims 8, 9 i 10 de juny, tindrà lloc el South Summit, un dels esdeveniments d’innovació global més rellevants del panorama empresarial i que impulsa el networking reunint els actors clau del món emprenedor.

Des de CaixaBank DayOne, la divisió especialitzada en suport i acompanyament a startups, scaleups i inversors, tindrem presència en l’esdeveniment en un estand propi en el Marketplace, on a més de poder contactar amb els equips comercials de DayOne, comptarem amb una zona d’exposició per a un total de 20 Start-ups de Zone2Boost, EmprendeXXI i clients DayOne.

El dia 9 al matí tindran lloc 2 sessions de contingut en el Growth Stage, en les quals participaran representants de CaixaBank DayOne:

• 10.00h – 10.30h: “Revolutionary financing models”.
• 10.30h – 11.00h: “Startups in the new era. How to manage a new cycle market”.

Aquest mateix dia, tindran lloc els comitès que seleccionaran les 2 empreses finalistes dels Reptes dels Premis EmprendeXXI. I el dia 10 de 9.30h a 11.30h podràs acompanyar-nos en el jurat i acte de lliurament dels Premis EmprènXXI en el Playground Stage, on coneixerem a la guanyadora de cada categoria.
Finalment, de 12.30h a 14.30h, celebrarem el Investors Day EmprendeXXI. Aquesta vegada serà en format Speed Meetings, amb l’objectiu de posar en contacte a les més de 30 Start-ups guanyadores d’aquesta última edició dels premis, amb els principals inversors i corporates de l’ecosistema.

En cas de voler assistir a alguna d’aquestes sessions, contacta amb el teu gestor DayOne o escriu-nos a premio@emprendedorxxi.es per a obtenir la teva invitació.