Així serà la participació de CaixaBank DayOne al South Summit 2024

Un any més, l’equip de CaixaBank DayOne, juntament amb les seves startups i la Comunitat AlumniXXI de Premis EmprénXXI, seran presents en una nova edició de South Summit a Madrid, un dels esdeveniments de referència dins l’ecosistema innovador nacional i internacional.

A més de comptar amb un estand propi on conèixer els projectes de les startups convidades per DayOne, juntament amb les startups guanyadores d’edicions anteriors de Premis EmprénXXI, l’equip de DayOne organitza una sessió de contingut al Demo Stage de South Summit en la qual els Business Angels i VCs seran els protagonistes.

La sessió ‘Challenges & Opportunities in the startup ecosystem. The viewpoint of startup founders, BAs & VCs’ organitzada per CaixaBank DayOne juntament amb SpainCAP se celebrarà el pròxim dimecres 5 de juny i estarà dividida al seu torn en tres sessions:

De 11:30 a 12:00 hores, Vanessa Palmer, responsable de Premis EmprénXXI, moderarà la taula rodona Fundadores startups PEXXI, en la qual participaran Beatriz Magro, CEO i cofundadora de Komvida; Oriol Alodomà, cofundador i coCEO de TALKUAL i Ruth Puente, COO i cofundadora de Bdeo.

De 12:00 a 12:30 hores, comptarem amb un panell sobre VCs, moderat per Roger Salvat, manager de CaixaBank DayOne Madrid, i protagonitzat per Elena Rico (SpainCAP, Impact Partners), Andrés Dancausa (The Venture City) i Luis Castañeda (AXON).

De 12:30 a 13:00 hores, tindrà lloc una taula rodona enfocada en la figura dels Business Angels, moderada per José Torrego, director de El Referente, i protagonitzada per René de Jong (VP AEBAN), Natalia Olson-Urtecho (Directora d’Innovació i Creixement Governamental a Startup Sherpas) i Blanca Ochoa (Presidenta de Woman4Steam).

Per poder assistir a aquesta sessió, és necessari omplir el següent formulari.

Posteriorment, el divendres 7 de juny de 10:30 a 11:00 hores presentarem ‘Status Quo Inversió en Startups 2024′ juntament amb la sessió Startup Jump amb els pitches de les startups de DayOne i Premis EmprendeXXI que actualment estan en ronda pre-seed & seed davant d’inversors. Per registrar-te en aquesta sessió és necessari omplir el següent formulari.