Ampliem la convocatòria per a presentar-se a la 16a Edició dels Premis EmprendeXXI


Un any més CaixaBank, a través de DayOne, divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de ENISA presenten la 16a Edició dels Premis Emprèn XXI, una iniciativa dirigida a reconèixer el treball de les ‘start-ups’ més innovadores i amb major impacte en el seu territori.


El termini d’inscripció s’amplia fins al 15 de desembre perquè les empreses de base tecnològica amb seu a Espanya o Portugal amb menys de tres anys d’activitat puguin presentar la seva candidatura.
A continuació, et comptem quins són els requisits principals per a poder participar amb el teu projecte en aquesta nova convocatòria

Constitució i domicili fiscal: per a poder aplicar als Premis Emprèn XXI és necessari que la teva sigui una empresa constituïda com a persona jurídica amb ànim de lucre (S.A., S.L., Societats laborals, Cooperatives, Societats Civils) i tenir domicili fiscal a Espanya o Portugal.
Alta d’activitat: quant a l’inici d’aquesta activitat per part de l’empresa ha degut se ser creada com a tal o haver iniciat la seva activitat (alta en Hisenda) a partir de l’1 de gener de 2019.
Socis fundadors: és necessari també que els socis fundadors que liderin l’empresa comptin amb un percentatge de participació majoritari i treballin principalment en ella.
Base tecnològica i digital: el concurs està destinat a empreses de base tecnològica i digital, amb alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors.
Exclusions: per a la convocatòria dels Premis Emprèn XXI queden explícitament exclosos els autònoms i les empreses considerades com a “grans empreses” segons la Comissió Europea.

En aquesta edició, es lliuraran 19 guardons a nivell territorial a les empreses de nova creació amb major impacte en el seu territori: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i dues a Portugal (zona nord-centro i Lisboa-sud i Illes). En aquesta fase, els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 6.000 euros.

A més, es premiarà a les empreses, de qualsevol territori, que ofereixin les millors solucions a alguns dels reptes actuals per a l’entitat i per a la societat en general. Les empreses seleccionades per a aquesta categoria obtindran un premi en metàl·lic de 20.000 euros.

En estPara conèixer en profunditat tots els detalls d’aquesta nova edició del nostre Premis Emprèn XXI així com accedir a les bases legals completes perquè la teva candidatura serà vàlida et deixem tota la informació relativa en aquest enllaç.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la xarxa comercial més important de la península, amb prop de 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la major base de clients digitals d’Espanya (6,3 milions).

L’entitat desenvolupa un model de banca universal socialment responsable i és considerada per Merco com la primera del sector financer espanyol en responsabilitat empresarial i govern corporatiu.

En 2019, CaixaBank ha estat triat Millor Banc a Espanya, Millor Banca Responsable a Europa Occidental i Millor transformació bancària a Europa Occidental per la revista britànica Euromoney. Uns reconeixements que se sumen als de Millor Banc a Espanya i Millor Banc a Europa Occidental per la revista estatunidenca Global Finance, i al Banc de l’Any a Espanya 2018 per la revista The Banker.

Sobre Enisa

L’Empresa Nacional d’Innovació és una societat pública dependent de la Direcció General d’Indústria i Pime (Secretaria General d’Indústria i Pime del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme) que des de 1982 participa activament en el finançament de projectes viables i innovadors, impulsats per pimes i emprenedors.

L’univers d’empreses que es dirigeixen a Enisa buscant finançament per al seu projecte empresarial és molt ampli, amb presència en tots els sectors i en totes les Comunitats Autònomes.

Els préstecs participatius de Enisa no exigeixen més garanties que les del propi projecte empresarial i un equip gestor solvent, amb imports que van des dels 25.000 euros a un milió i mig.

La cartera històrica de Enisa supera els 6.400 préstecs en més de 5.800 empreses per un import total de prop de mil milions d’euros.