Digital Finance, el nou Màster de Nuclio Digital School en col·laboració amb DayOne

acuerdo-nuclio-digital-school-dayone

Durant el camí emprenedor, la formació continua sent un factor fonamental per a aconseguir arribar al nostre objectiu. Crear una startup, fer-la créixer i sobretot aconseguir que es compleixin tots els objectius no és tasca fàcil i per a dominar tots els aspectes fonamentals que envolten a un negoci propi la formació es converteix en una cosa imprescindible.

CaixaBank DayOne, com a entitat que aposta per les startups, scaleups i perquè els seus fundadors aconsegueixin portar als seus projectes pel cap alt alt, ha signat un acord de col·laboració amb Nuclio Digital School, escola enfocada en la creació de perfils digitals professionals, amb l’objectiu de dur a terme iniciatives conjuntes per a impulsar el desenvolupament de l’ecosistema d’innovació. Gràcies a aquest acord, els clients de DayOne i guanyadors de Premis EmprénXXI obtindran un 30% de descompte en el nou Màster en Digital Finance, una nova opció formativa intensiva de 5 mesos de durada orientat a aquells professionals que busquen ampliar els seus coneixements financers i aplicar-los dins del sector tecnològic.

L’acord signat entre totes dues entitats es va materialitzar de la mà d’Ernest Sánchez, Managing Partner de Nuclio i Nekko Capital; Jared Gil, cofundador i CEO de Nuclio Digital School; Gemma Beltrán, directora del departament de CaixaBank DayOne i Premis EmprendeXXI i Javier Silvestre, director de DayOne Barcelona.

D’esquerra a dreta: Ernest Sánchez, Jared Gil, Gemma Beltrán, Javier Silvestre i Vanessa Palmer

Una visió financera completa de l’entorn tech

De la mà dels millors experts en actiu, els alumnes aprendran a través del Màster en Digital Finance a avaluar la situació financera d’una companyia, descobriran com bregar amb inversors, entendran com desenvolupar una planificació financera en empreses tech i startups, sabran aixecar capital financer i obtindran els coneixements necessaris per a aconseguir que l’empresa sigui eficient en un entorn de saturació competitiva.

El Màster en Digital Finance és 100% en línia amb sessions en directe i una durada de 16 setmanes a partir d’octubre de 2023 permetrà als seus alumnes liderar la innovació financera en el sector tecnològic. A més el Màster inclou 4 setmanes de Minor, una etapa d’especialització dins de la formació que permetrà als alumnes aprendre una habilitat transversal que els permetrà trobar el seu nínxol de mercat professional. A més els permetrà ampliar la seva xarxa de contactes amb experts, que han participat en la resta de màsters.

El Màster, liderat per Ernest Sánchez, Managing Partner de Nuclio i Neklo Capital i Martín Caride, Partner & M&A and Corporate Development en Nuclio i Investment Director en Nekko Capital, compta amb els millors professionals dins de l’ecosistema innovador nacional com ara Albert Bosch, CEO de Housfy; Mercé Tell, Managing Partner en Nekko Capital & Encomenda; Javier Megías, Managing Partner EU Fund en Plug & Play o David Miranda, Partner M&A en Osborne Clarke entre altres. Comptarà a més amb la participació de CaixaBank en el programa formatiu.

Sens dubte una oportunitat única per a continuar formant-se sense perdre el focus en l’ecosistema i de la mà dels millors professionals que ja han marcat el seu camí pel món emprenedor i empresarial amb èxit.